Megütött az egyik fiú osztálytársam. Megérdemeltem? (bővebben lent)
egy jelentéktelen dolgon, vezsekedtünk az egyik barátnőmel, és ez a fiú ugy gondolta, hogy a barátnőmnek volt igaza szóval őis elkezdett velem ugymondd, "kiabálni". mondtam h neki ehez semmi köze..stb. erre ő le büdös k*rvázott. és adtam neki egy pofont. ő pedig fiszakézből visszaütött. de ugy h még a fülbevaló is kiszakadt a fülemből (szóval az ütés nemvolt kis erejű)
szerintetek jogosan kaptam? nem kellett volna megütnöm előtte? anyukámnak még nemmondtam.
szerintetek mit tegyek?
Nem tudom min veszekedtetek. Lehet, hogy megérdemelted, de én például akkor sem tudnék megütni egy nőt/lányt.
Türtőztesd magad, ne pofozkodj te se, és akkor téged sem képelnek majd fel.
általánosságban igaza lenne a válaszadónak, DE
1.a kérdező nem nyafogott, hogy lány létére egy fiú megverte
2.a fiú b. k-zta le először, erre még jogos is a lány pofonja
3.vsz. a 2 pofon sem volt arányban egymással
mivel a suliban történt, én az ofőnek szólnék, nem anyámnak
Az osztálytársad és a 15:12-es válaszoló egyaránt parasztok!! Nehogy már ez még kérdés legyen! Akármit is mondtál/tettél, akkor sem érdemled meg, hogy egy fiú akkora erővel megüssön, hogy még a fülbevalód is kiszakadjon!!! SŐT! Meg se üssön. Egyértelmű, hogy te azért pofoztad fel (gondolom akkora erővel, ami egy fiúnak meg se kottyan), mert téged le"büdös r*bancozott" Akkor meg megérdemelte.
15:12-nek üzenem, hogy azért kapott pofont a fiú, mert ilyet nem illik mondani egy lánynak...még ha túl heves is volt a reakció (bár szerintem nem), akkor is tilos így reagálni, ez nem visszaélés volt a lány részéről! Akkor lett volna az, ha direkt provokálta volna, hogy pofozza meg, és nevetett volna azon, hogy a fiú majd megpukkad, de mégis uralkodik magán...
Senkinek nincs joga megütni senkit. A lánynak sem egy pasit, akármit is mondott a fiú. Azaz neked nem volt jogod megütni a pasit, a pasinak sem téged. Ha már idáig elfajultak a dolgok, az rég rossz.
Az már teljesen más kérdés, hogy semmi köze nem volt a veszekedéshez.
Azon is el lehetne gondolkozni, hogy ha nők egyenlőségre törekszenek a férfiakkal, akkor miért vannak sokan, akik női mivoltuk mögé bújnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!