Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megütött az egyik fiú osztályt...

Megütött az egyik fiú osztálytársam. Megérdemeltem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

egy jelentéktelen dolgon, vezsekedtünk az egyik barátnőmel, és ez a fiú ugy gondolta, hogy a barátnőmnek volt igaza szóval őis elkezdett velem ugymondd, "kiabálni". mondtam h neki ehez semmi köze..stb. erre ő le büdös k*rvázott. és adtam neki egy pofont. ő pedig fiszakézből visszaütött. de ugy h még a fülbevaló is kiszakadt a fülemből (szóval az ütés nemvolt kis erejű)

szerintetek jogosan kaptam? nem kellett volna megütnöm előtte? anyukámnak még nemmondtam.

szerintetek mit tegyek?

2010. jún. 1. 15:03
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
a válaszokat előre is köszönöm
2010. jún. 1. 15:04
 2/17 A kérdező kommentje:
jah és L/15
2010. jún. 1. 15:09
 3/17 anonim ***** válasza:
25%
Majd legközelebb jobban meggondolod mikor pofozkodsz... Utálom, ha egy csaj azzal él vissza, hogy őt nem lehet megütni.
2010. jún. 1. 15:12
 4/17 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom min veszekedtetek. Lehet, hogy megérdemelted, de én például akkor sem tudnék megütni egy nőt/lányt.

Türtőztesd magad, ne pofozkodj te se, és akkor téged sem képelnek majd fel.

2010. jún. 1. 15:26
 5/17 anonim ***** válasza:
34%
Ja. Most bocs, de ha megpofoztad akkor ő is jogosan ütött! Visznt ahhoz semmi köze nem volt miért veszekedtetek...
2010. jún. 1. 15:26
 6/17 anonim ***** válasza:
69%

általánosságban igaza lenne a válaszadónak, DE

1.a kérdező nem nyafogott, hogy lány létére egy fiú megverte

2.a fiú b. k-zta le először, erre még jogos is a lány pofonja

3.vsz. a 2 pofon sem volt arányban egymással

mivel a suliban történt, én az ofőnek szólnék, nem anyámnak

2010. jún. 1. 15:28
 7/17 anonim ***** válasza:
82%

Az osztálytársad és a 15:12-es válaszoló egyaránt parasztok!! Nehogy már ez még kérdés legyen! Akármit is mondtál/tettél, akkor sem érdemled meg, hogy egy fiú akkora erővel megüssön, hogy még a fülbevalód is kiszakadjon!!! SŐT! Meg se üssön. Egyértelmű, hogy te azért pofoztad fel (gondolom akkora erővel, ami egy fiúnak meg se kottyan), mert téged le"büdös r*bancozott" Akkor meg megérdemelte.

15:12-nek üzenem, hogy azért kapott pofont a fiú, mert ilyet nem illik mondani egy lánynak...még ha túl heves is volt a reakció (bár szerintem nem), akkor is tilos így reagálni, ez nem visszaélés volt a lány részéről! Akkor lett volna az, ha direkt provokálta volna, hogy pofozza meg, és nevetett volna azon, hogy a fiú majd megpukkad, de mégis uralkodik magán...

2010. jún. 1. 15:30
 8/17 anonim ***** válasza:
20%
Nem ismerem az esetet de abban biztos vagyok,hogy ezzel a nők visszaélnek.Attól mert valaki nő,nincs joga szemétnek lenni.(itt nem fogunk tudni választ adni a kérdésedre...azt javaslom a szemtanúk véleményét kérd ki)
2010. jún. 1. 15:41
 9/17 anonim ***** válasza:

Senkinek nincs joga megütni senkit. A lánynak sem egy pasit, akármit is mondott a fiú. Azaz neked nem volt jogod megütni a pasit, a pasinak sem téged. Ha már idáig elfajultak a dolgok, az rég rossz.

Az már teljesen más kérdés, hogy semmi köze nem volt a veszekedéshez.

Azon is el lehetne gondolkozni, hogy ha nők egyenlőségre törekszenek a férfiakkal, akkor miért vannak sokan, akik női mivoltuk mögé bújnak?

2010. jún. 1. 15:42
 10/17 anonim ***** válasza:
Mert a feminizmust túlzásba vivő nőket kivéve mi nem a fizikai egyenlőségre törekszünk! Más kérdés az, hogy egy hivatalban ugyanazért az irodai munkáért elvárjuk, hogy azonos fizetést kapjunk, és hogy a választásokon mi is szavazhassunk, meg más kérdés az, hogy fel lehet-e minket pofozni, holott köztudott, hogy egy férfi puszta kézzel sokkal nagyobb kárt tud okozni egy nőben, mint fordítva. Szerencsétlen szüfrazsettek sem a verekedés egyenjogúsításáért harcoltak, hanem azért, hogy ők is beleszólhassanak a politikába. Azért a kettő nagyon nem ugyanaz!
2010. jún. 1. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!