Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Leköpött az apám mert vissza...

Leköpött az apám mert vissza mertem szólni, megérdemeltem?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 13:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én sem tűrném. Azt meg főleg nem, hogy leköpjön.
2011. márc. 24. 13:59
 2/11 anonim válasza:
Hát gratulálok az apádnak...
2011. márc. 24. 14:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy tudnék olyan helyzetet ami indokolná, hogy egy apa leköpje a gyerekét. Én is szülő vagyok, a fiaim túl a kamaszkoron. Sok-sok vitán, problémán vagyunk túl, de leköpni valakit? Lehet hogy nézi a Valóvilágot és az Évától tanulta:)
2011. márc. 24. 14:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Szép egy Misimókus az apád...gratulálok neki.
2011. márc. 24. 14:21
 5/11 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

A köpés elég durva....

De persze az is kérdés (a köpést persze nem menti fel, az felháborító), hogy mivel borítottad ki. Mert ha csak annyit szóltál vissza, hogy édesapám, ma inkább nem mosogatnék el, mert holnap témazárót írok, akkor egyáltalán nem vagy hibás.

De ha pl. 13 évesen pökhendien visszaszóltál, hogy "közöd fater, hogy mire kérek kétezret?", akkor ideje lenne elgondolkozni a te viselkedéseden is.

Szóval a kérdésre a válasz: nem, köpést semmiképpen nem érdemeltél. De a visszaszólástól függ, hogy teljesen vétlen vagy, vagy pedig szobafogság/zsebpénzmegvonás stb. járt volna.

2011. márc. 24. 14:21
 6/11 anonim ***** válasza:

Ne vedd fel, ha véletlenül arcon köplek..

Amúgy szerintem nem érdemelted meg, ez nagyon durva...

2011. márc. 24. 14:32
 7/11 A kérdező kommentje:
21 éves férfiú vagyok
2011. márc. 24. 20:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha 21 évesen leköpne az apám, a helyedben beledöngölném a földbe. Feltéve hogy erősebb vagy nála.
2011. márc. 24. 21:25
 9/11 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Ja, azt hittem kiskamaszról van szó.

Azt elmondod hogy mi történt? Csak úgy teljesebb lenne a kép. A köpést nem menti, az bunkó dolog akár kiprovokáltad valamivel, akár nem.

2011. márc. 24. 21:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Vki feltette:

[link]

2011. ápr. 21. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!