Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Klimax? Vagy pedig szimplán...

Klimax? Vagy pedig szimplán bekattant? Megérdemeltem?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és voltam 1 házibuliba nos hát igen kavartam egy sráccal szimpla csok volt meg kiszivta a nyakam hazaértem és anyum megvert érte 45éves lehet klimax??mert totál ki kellt magábol és nemisakár h megvert sztem ezért nem kellett volna igy bántania
2010. aug. 1. 16:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%

Ehhez mi köze a kimaxnak?

Ha megverem(ném) a gyerekemet, nem azért tenném, mert klimaxszos vagyok, hanem mert esetleg megérdemli.

(ezzel nem azt mondom, hogy te megérdemelted)

2010. aug. 1. 16:21
 2/21 anonim válasza:
69%

Én szerintem annyira félt, hogy amikor meglátta a nyakad, akkor eldurrant az agya, azért kaptál. Gondolom nem szokott egyébként ütni-verni, nem?

Amúgy szerintem egy kiszívott nyak iszonyat undorító. Nem ez a flörtölés művészete.....

Ne hagyd többet.

Anyuddal meg beszéld meg, ha lenyugodtatok egy kicsit mindketten.

2010. aug. 1. 16:24
 3/21 anonim ***** válasza:
44%
Sajnálom, hogy ennyire idióta anyád van, hogy egy nyak kiszívásáért megver.
2010. aug. 1. 16:32
 4/21 anonim ***** válasza:
63%
Igazából az elég hülyén hangzik, hogy azért verte meg, mert meg akarta védeni...Ám meg egy 19 évesnél nem kéne ekkora ügyet csinálni egy nyak kiszívásból.
2010. aug. 1. 16:32
 5/21 anonim válasza:
32%
19 évesen ezért szerintem nem verhet meg..
2010. aug. 1. 16:35
 6/21 anonim ***** válasza:
26%
19 vagy? Dolgozol már?
2010. aug. 1. 16:41
 7/21 anonim válasza:
31%
csak 19 évesek válaszolnak?????
2010. aug. 1. 16:42
 8/21 anonim ***** válasza:
44%

Klimax után vagyok. Elképzelhető, hogy nála is ez játszhat közbe. Vannak, akik ilyenkor nagyon ingerültek, sokan szó szerint hisztisek, kibírhatatlanok. Vannak, akiknek hőhullámokkal párosul az ingerültség. Akadnak, aki fel sem veszik. Hidd el, rosszabb ez az állapont, mint a menzesz előtti, esetleg alatti feszültség. Nekem szerencsére elég enyhe tüneteim voltak, de ez a ritkább. Próbáld meg higgadtan megbeszélni anyuddal, de nehogy nekiess a klimax témával. Valószínű, hogy utólag belátta, nagyon kemény volt veled. Mondjuk a nyakkiszívást én fiatal koromban magamon sem tűrtem el, máson sem tetszik, de azért nem verném meg a lányomat, ha foltos lenne a nyaka. Közölném a véleményem, ennyi.

Ha valóban klimax az ok, akkor legyél vele toleráns, de előtte tisztázzátok a problémát. Szerintem örülni fog, ha veled meg tudja beszélni, mégis a lánya vagy, és meg tudod őt érteni. Ha eddig nem volt probléma köztetek, akkor továbbra is csak őszintén, és főleg megértően. Biztos neked is voltak napjaid, mikor mindentől kiakadtál, ilyenkor jól esik a megértés. Anyudnak is erre lehet szüksége.

2010. aug. 1. 16:49
 9/21 Allison ***** válasza:
39%
Toleráns? Nem túlzás ez a szülők részéről? Akármit csinál egy gyerek, NEM verhetik meg!
2010. aug. 1. 16:52
 10/21 Allison ***** válasza:
24%
* és akármilyen baja van a szülőjének
2010. aug. 1. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!