Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Klimax? Vagy pedig szimplán...

Klimax? Vagy pedig szimplán bekattant? Megérdemeltem?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és voltam 1 házibuliba nos hát igen kavartam egy sráccal szimpla csok volt meg kiszivta a nyakam hazaértem és anyum megvert érte 45éves lehet klimax??mert totál ki kellt magábol és nemisakár h megvert sztem ezért nem kellett volna igy bántania
2010. aug. 1. 16:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
Na az egy dolog hogy undorító, de 19 évesen hol van köze ehhez az anyjának? Egyáltalán nem érdemelted meg. :S
2010. aug. 1. 16:58
 12/21 anonim ***** válasza:
5%

Akárhány éves egy gyerek a szülőnek joga van fegyelmezni,esetleg meg is verni! (Ha ezt nem rendszeres).

Azért olyan ma a fiatalság,mert kötelességei nincsenek,de jogai igen! Amíg a szülő tartja el a gyereket,akár 24 évesen is van joga megtiltani neki valamit,az ésszerű határok között!

Aki felnőttnek érzi magát,az először tartsa el saját magát,azután követelődzön!

2010. aug. 1. 17:12
 13/21 anonim ***** válasza:
43%
Nekem ez azért furcsa, mert egy 19 éves felnőtt nőt az édesanyja nem szokott hajnalig ébren várni, főleg ha az máskor is volt már buliban. Ám ha nem szólt, hogy mikor megy haza és nem szokták meg tőle, akkor az aggodalom megrepíthet 1-2 pofont. Nem jogosan, de az aggodalom utáni megkönnyebbülés haraggá válhat.
2010. aug. 1. 17:17
 14/21 Allison ***** válasza:
75%

Tévedsz utolsó előtti. Fegyelmezni van joga de megverni nem.

És szerintem a kérdező nem egy pofonra gondolt, ugyanis legalábbis nálam a verés ennél sokkal többet és durvábbat jelent.

2010. aug. 1. 17:23
 15/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, szoktam sűrűn eljárni itthonrol sose volt gond semmi ... és jo tényleg nem szép egy kiszivott nyak de annyira megvert,h tépte a hajam meg minden h most tiszta sokkban vagyok..:S
2010. aug. 1. 17:38
 16/21 anonim ***** válasza:
42%
ennyi agresszív tahó szülőt... készvagyok miket olvasok ma :( enyém is az volt. elmúltál 18 ha 3-an dugnak akkor is a te dolgod amíg nem otthon csinálod.
2010. aug. 1. 20:58
 17/21 anonim ***** válasza:
42%
tényleg durva, hogy ennyi agresszív szülő van. és egyik szülőnek sincs joga megverni a gyerekét.
2010. aug. 2. 08:57
 18/21 anonim ***** válasza:

Megint eljutunk oda, hogy a kígya saját farkába harap.

A gyereknek (kortól függetlenül, míg eltartott) a válaszolók többsége szerint csak jogai vannak, kötelezettsége csak a szülőnek. Bravó. Az óvónőknek, tanítóknak, tanároknak is csak kötelezettségeik vannak. Oktatási intézményekben is a jogok csak a gyerekeket illetik meg.

Mikor azt látjuk, halljuk, hogy egyre durvább bűncselekményeket követnek el kiskorúak (14 év alatt), fiatalkorúak (16 év alatt), és az aburtuszok zömét 13-14 éves lányokon végzik, akkor megbotránkozunk. Tizenévesek vetköztetnek le velük egykorú kölyköket, lopják el a táskáját, telefonját, mp3-ját, bérletét, kabátját, táskáját, akkor se merjen felnőtt közbelépni, mert a tolvajnak is több joga van, mint a megkárosítottnak.

Ez az eredménye, hogy gyereket megütni nem szabad. Se a sajátomat, se azt, aki rám támad. Mert ő csak kirabolni akart, nem megverni, én meg hagyjam magam, mert a jog nála van. KÖSZÖNÖM! DE NE CSODÁLKOZZUNK, HA AZT MONDJÁK AZ ÉRETTEN GONDOLKODÓ FIATALOK, HOGY ERRE A VILÁGRA NEM SZÜLÖK!!! Egy korábbi hozzászóló vagyok, aki azt tanácsolta, beszélje meg anyujával a dolgokat, szépen le lettem pontozva. Teszek rá, de az igazság attól igazság marad!!! Lehet újra lepontozni, csak előbb gondolkodni is lehet. Szívből kívánom, hogy azok, akik a gyerek fenekének kinyalásával akarnak embert nevelni a szülöttükből, ne tudják meg, mi a gyereknevelés!!! Főleg ne vállaljanak gyereket...

2010. aug. 2. 16:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Utolsó te most miről beszélsz ?Mert szerintem te sem tudod.Hogy jön ez ide?
2010. aug. 2. 17:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Arról beszélek, hogy meg szabad-e ütni egy gyereket.

A törvény szerint most a saját gyerekem is feljelenthet a rendőrségen, ha le merek keverni egy pofont, bármilyen oka legyen is. Gyereket NEM szabad megütni, megverni. Már a nevelő célzatú enyhe fenékreütés is büntetendő. A válaszolók zöme ezen a véleményen van. Ennek a következménye, amiket felsoroltam. Ha nem érted, sajnálom.

2010. aug. 2. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!