Leköpte a 2,5 éves kisfiú a lányom, rászóltam, és engem is leköpött az 5 éves. Ezt hogy kéne lereagálni?
Én visszaköptem volna.
De komolyan!
Aztán pedig megkerestem volna az anyját és kiosztottam volna.
Azért óvatosan... Gondolhatod, hogy milyenek lehetnek a szülők!
Velünk a minap történt, hogy egy 6 év forma gyerek elment mellettünk és teljesen ok nélkül berugott a babakocsiba (amiben egyébként az 1 évesem csücsült). Anyum már nyitotta a száját, mire szóltam neki, hogy nézze csak kikkel van, inkább hagyja, mert belé is rugnak egyet a végén.
Ugyan már. Komolyan valaki azt hiszi, hogy nem az volt? 1000-ből egy ilyen esetben nem az kb.
Én is toltam a gyereket a sétálóutcában és egy cigánylány majdnem a gyereket csapta arcba, de csak a kocsit érte, mert ezeket olyan nagy ívben próbálom kerülni ahogy csak lehet. Még szerencse. A férjem rászólt, azóta ha meglátnak az utcán utánam kiabálnak, hogy vigyázzak a gyerekemre. Bocs, hogy előítéletes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!