Kisfiú esetében a szobatisztaságra nevelés egyből állva pisiléssel kell, hogy történjen, vagy ültethetem is?
Celozni megtanitani konnyu jatekosan.
En a fiamnak vettem olcso szines pingpong labdakat. Az volt a WC-ben. Lehuzasnal is fent marad. A "jatek" az volt, hogy a pingpongot kell eltalalnia. Imadott a "felnott' WD-re jarni, hamar megtanult celozni.
a 6 éves fiam még sokszor ülve pisil pl éjszaka vagy ha beteg vagy ha csak szimplán fáradt de anno az oviban is úgy pisilt nálunk az óvónők örültek is ennek mert hát a célzás nem megy olyan könnyen még 3-4 évesen
amugy guggolva tanulta meg mert kint az építkezésen még nem volt wc se bili egyszerűen a nővérét utánozta és otthon is a bilire jó ideig nem ült hanem fölé guggolt :-))
2 éves a fiam. 20 hónaposan kezdtük. Bő 1 hónap alatt sikerült is nappalra teljesen szobatisztának lennie, még a déli alváshoz sem kellett neki. Csak ment és ráült a bilire, ha kellett neki. Ha meg elmentünk valahova, akkor leguggoltattam (ha véletlenül az úton jutott eszébe, ahol nem volt wc). Egy idő után már ez sem volt jó megoldás, mert hiába nem pisilt be, nem tudtam úgy leguggoltatni, hogy ne pisilje le a ruháját. Így most kint állva pisiltetem, bár néha még a kezemet lepisili (én vagyok a béna, nem tudom, hogy azt a kis kukacot hogy fogjam meg úgy, hogy a végén ne legyek pisis), de gyakorolunk, ő meg nagyon élvezi, hogy látja sugárban a pisit. :D
Tehát idebent bilin-wcn ülve, kint állva pisil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!