Miért nincs a férfiaknak szépérzéke?
Figyelt kérdés
Széthajigált dolgok, ahol leesik, ott marad, kosz a konyhába, asztalon,ruha ráhajítva a székre úgy ahogy levette kifordúlva, és még sorolhatnám. Nem tudom elképzelni, hogy ez lustasági kérdés. Sokszor egy mozdulaton múlik mindig...2010. jún. 1. 12:14
21/26 anonim válasza:
Tegyek fel egy "Miért nincs a nőknek térlátása?" kérdést? :D
22/26 anonim válasza:
én is rohadtul rendetlen vagyok,pedig lány vagyok,a pasim állandóan csesztet h pakoljak el magam után :D
23/26 anonim válasza:
Miért ne lenne, de még mennyire hogy van, hát mi a fészkes fenének akar minden nő tetszeni nekünk.
24/26 anonim válasza:
off
Nő vagyok, és A-s a térlátásom (A-G teszten)
Viszont nem vasalok :)
25/26 anonim válasza:
Nálunk ez genetika. Az anyám 6 szobás háza leginkább egy hajléktalanéra hajaz, a lányom a vizsgaremekét készíti épp a negyediken, egy bála széna, egy vödör sár, egy feltépett tollpárna van a szobájában, azon jár zokniban, a macska az ágy atetején sáros tappanccsal. A cicát zavarja :) Én meg összegyűröm a ruháimat gombolyagba a szekrényben és van a konyhaszekrény tetején egy háromhónapos zsíros tepsi. Megyeszékhely közepén élünk a negyediken, diplomám van.. a párom rendes volt, de mára feledta :) Eznem szépérzék, csak a szorongás szintje:)
45 éves NŐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!