Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nincs a férfiaknak...

Miért nincs a férfiaknak szépérzéke?

Figyelt kérdés
Széthajigált dolgok, ahol leesik, ott marad, kosz a konyhába, asztalon,ruha ráhajítva a székre úgy ahogy levette kifordúlva, és még sorolhatnám. Nem tudom elképzelni, hogy ez lustasági kérdés. Sokszor egy mozdulaton múlik mindig...
2010. jún. 1. 12:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem minden férfinál van ám így! És nőknél ugyanúgy előfordul.
2010. jún. 1. 12:17
 2/26 anonim válasza:
100%
Van elég pasi, aki rendesebb, mint sok nő. Fúúú, hogy én mennyi kuplerájban és koszban élő nőt ismerek. Többek között a védőnőnket=P
2010. jún. 1. 12:17
 3/26 anonim ***** válasza:
81%

haha! az én párom rendmániás egészséges keretek között persze! én meg pont olyan vagyok, mint amit leírtál, pedig én nő vagyok! Egyszerűen ilyen vagyok és kész.

nincs mit tenni :)

2010. jún. 1. 12:19
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem szépérzék kérdése,hanem lustaság.és addig folyik amíg van aki elrakja helyette.Szedd össze,tedd be a szekrény aljába a koszos ruhát,ha keresi,mond,hogy a szennyes tartóban nem találtad.

A koszos edényt is hagy a fenébe addig,amíg el kell mosnia egy poharat,hogy inni tudjon.

2010. jún. 1. 12:23
 5/26 anonim ***** válasza:
70%
Én ilyen vagyok lányként. Mondjuk a párom is :D iszonyú a kupi nálunk, el sem tudom, hogy lehet úgy rendet tartani, hogy nem dolgozik egész nap az ember otthon. És mivel én nem szeretnék egész nap házimunkával foglalkozni, így inkább teszek rá. Pedig mások az én koromban már anyukák. Nem tudom, hogy csinálják. 23 éves vagyok.
2010. jún. 1. 12:24
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
A rendetlenségnek semmi köze a szépérzékhez,pl.ismerek nem egy művészt,festőt és szobrászt,akiknek gyönyörű alkotásaik vannak,belépni viszont nem lehet hozzájuk.Sajnos,hülye mondás,de vagy megszoksz vagy megszöksz...átnevelésre nem mindig van lehetőség...
2010. jún. 1. 12:24
 7/26 anonim ***** válasza:
60%
Én is lány vagyok, és én is mindig szétdobálva hagyom a cuccaimat, de ennek totál semmi köze nincs a szépérzékemhez (ami igen fejlett :D:D:P) Egy idő után persze elpakolom :)
2010. jún. 1. 12:35
 8/26 anonim ***** válasza:
76%
Apukám a nagy kivétel!Ő neki ollya annyira van szép érzéke hogy pl öltözködésben is tőlle kérünk tanácsot!:)
2010. jún. 1. 12:36
 9/26 anonim ***** válasza:
47%
Én meg sajnos azt nem értem, hogy lehet rendben élni, pedig lány vagyok. Már mindennel próbálkoztam, de a mindennapi teendők mindig elveszik a figyelmemet meg az energiámat a rendrakásról. Jobban mondva a rendtartásról. Mert mindig csak nagytakarítást tudok csinálni, de rendet tartani nem. Már ott tartok, hogy csomó mindent kidobáltam, csak hogy minél kevesebb cuccom legyen, amit szétdobálhatok.
2010. jún. 1. 12:41
 10/26 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen mindegy,nőről,vagy férfiról van-e szó,sok ember egyszerűen képtelen rendet tartani maga körül.Egyrészt,mert alapvetően ilyen,másrészt,nevelés kérdése is,mit látott otthon.Ez alatt most azt értem,hogy például összeszedegették helyette a cuccait,és elrakodtak utána,így azt gondolja,ez a természetes.
2010. jún. 1. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!