Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Igaz h a börtönökbe brómot...

Igaz h a börtönökbe brómot vagymicsodát adnak a férfiaknak h ne álljon fel annyit nekik a "szerszám"?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok!
2010. máj. 16. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
a katonaságnál is ez volt a tendencia. brómos tea. nagy mennyiségben idegméreg, kis mennyiségben nyugtató.
2010. máj. 16. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is hallottam. Mármint a katonaságot.
2010. máj. 16. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Most hülyeséget fogok kérdezni, de mért baj az ha feláll nekik? Akkor "nembírnak velük" vagy mi?
2010. máj. 16. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Ez egy legenda, ami nem igaz, de mivel mindenki hallotta valakitöl, ezért továbbmesélik.
2010. máj. 16. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

urbanlegends-en fenn van a cáfolat. ez egy hülye legenda. nem raknak azoknak a teájába semmit.

szted mér qrják seggbe egymást??? biztos nem azé, mer impotensek...

simán minden este megy a marok marcsa...

a katonaságnál sem raktak semmit a kajába, azok olyan fáradtak voltak a nap végére, hogy az alváson kívül nem sok más járt az eszükben...

2010. máj. 16. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A katonaságnál biztos nem!Rengeteg teát főztem ott,sima 25 dkg-os Konzum teafüvet használtunk,citrompótlót,vagy almasavat,és cukrot!Jó recept,bróm nélkül!:D
2010. máj. 17. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem raknak bele semmit a börtönökben az tuti! Különben fel lennének jelentve, mert bent minden kis ürüggyel jelentgetik egymást is de a szervet is. Áltaslában a börtönkonyhákon rabok főznek.
2010. máj. 18. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!