Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nincs a férfiaknak...

Miért nincs a férfiaknak szépérzéke?

Figyelt kérdés
Széthajigált dolgok, ahol leesik, ott marad, kosz a konyhába, asztalon,ruha ráhajítva a székre úgy ahogy levette kifordúlva, és még sorolhatnám. Nem tudom elképzelni, hogy ez lustasági kérdés. Sokszor egy mozdulaton múlik mindig...
2010. jún. 1. 12:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

Akkor én női bőrbe bújt pasi vagyok, mert szakasztott ilyen vagyok :D Bár amikor nem egyedül élek, ezt felfüggesztem. Lehet, hogy lassan fognom kéne egy férjet, mert a végén még így maradok :)

23/L

2010. jún. 1. 12:49
 12/26 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ez inkább neveltetés kérdése. Párom sokkal rendesebben, szebben elpakol maga után, mint néha én.... Hálás vagyok érte Anyósomnak. :)

A szennyes persze nem mindig jut el a tartóig, de alapvetően sok nő megirigyelhetné a rendszeretetét és a pedantériáját.

2010. jún. 1. 12:53
 13/26 anonim ***** válasza:
71%
Azt mondják,hogy aki képtelen rendet tartani önmaga körül,annak a lelkében sincs túl nagy rend...és ez igaz is,ha magamra tekintek.
2010. jún. 1. 12:54
 14/26 anonim válasza:
39%

tipp:

lázadj fel!

ne főzz ne takaríts és ne is moss rá!!!

majd megtanulja,hogy mi is az az isten ostora...amikor a nő nem csinál meg helyette mindent:DDDD

utána kénytelen lessz megcsinálni!

vagy kompromisszum kötés ^^

én főzök mosogatok,te takaríts,hajtogass.Ha nem nincs kaja :D

2010. jún. 1. 13:00
 15/26 anonim ***** válasza:
57%

Az én párom azt szokta mondani "hányingere van ha kicsit is "hullámzik" a szőnyeg":) Pedig férfi...egyetemista:D

takarítási mániában szenved, mindig pakol utánam, mert milyen rendetlenség van, ha elől van a ruhám amit fel akarok venni a délutáni sétához...ha elvan mosva az edény ebéd előtt még egyszer elmossa, mert kitudja ki most el utoljára (lakótársakkal lakik) :) egy nap 3x tusol... és még sorolhatnám a végtelenségbe...

Én ezen kacarászom, hogy hogy lehet valaki ennyire rendmániás:D de hát szeretem:)

2010. jún. 1. 13:01
 16/26 anonim ***** válasza:
57%
Hát az én párom sem szeret takarítani vagy elpakolni maga után! még az is nehezére esik, hogy a szennyest a szennyestartóba rakja, inkább ledobja mellé a földre! De én elpakolom utána, mert ez az én dolgom! Igaz sokszor idegesít, de aztán lenyugszom! De szerintem nem minden pasi ilyen! Tudnék nőkre is példát mondani itt a környezetemben is akik nem igazán pakolnak el maguk után!
2010. jún. 1. 13:04
 17/26 anonim ***** válasza:
57%

Ennek szerintem sincs köze a szépérzékhez....Szintén lány,szintén kupit hagyós,csinálós,párom is ilyen.

A neveltetés,hát nem tudom,nálunk otthon mindig patent rend volt a lakásban.Pároméknál is,mi mégis ilyenek vagyunk.

A koszt nem viselem el én sem, de a rendetlenség az más tészta...:D

2010. jún. 1. 13:06
 18/26 anonim ***** válasza:
65%
Amiért egy nő meg tudja állni, hogy ne szereljen meg egy elromlott tévét.
2010. jún. 1. 13:13
 19/26 anonim ***** válasza:
40%

"majd megtanulja,hogy mi is az az isten ostora...amikor a nő nem csinál meg helyette mindent:DDDD"

Ez hülyeség, utánam nem pakol el senki, mégis totál káosz minden, azért, mert kib@szottul nem érdekel és nem zavar. Nem azért, mert van aki elpakoljon, mert nincs.

2010. jún. 1. 13:44
 20/26 anonim ***** válasza:
56%
Nem mondnám. Azért a világtörténelem elég sok zeneszerzőt, festőt, építészt és esztétát, sőt divattervezőt adott a világnak, ezeknek csak volt szépérzéke. éN NŐ VAGYOK, ÉS TREHÁNY, BÁR SZÉPÉRZÉKEM AZ TÚLFEJLETT.
2010. jún. 1. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!