Miért nincs a férfiaknak szépérzéke?
Akkor én női bőrbe bújt pasi vagyok, mert szakasztott ilyen vagyok :D Bár amikor nem egyedül élek, ezt felfüggesztem. Lehet, hogy lassan fognom kéne egy férjet, mert a végén még így maradok :)
23/L
Szerintem ez inkább neveltetés kérdése. Párom sokkal rendesebben, szebben elpakol maga után, mint néha én.... Hálás vagyok érte Anyósomnak. :)
A szennyes persze nem mindig jut el a tartóig, de alapvetően sok nő megirigyelhetné a rendszeretetét és a pedantériáját.
tipp:
lázadj fel!
ne főzz ne takaríts és ne is moss rá!!!
majd megtanulja,hogy mi is az az isten ostora...amikor a nő nem csinál meg helyette mindent:DDDD
utána kénytelen lessz megcsinálni!
vagy kompromisszum kötés ^^
én főzök mosogatok,te takaríts,hajtogass.Ha nem nincs kaja :D
Az én párom azt szokta mondani "hányingere van ha kicsit is "hullámzik" a szőnyeg":) Pedig férfi...egyetemista:D
takarítási mániában szenved, mindig pakol utánam, mert milyen rendetlenség van, ha elől van a ruhám amit fel akarok venni a délutáni sétához...ha elvan mosva az edény ebéd előtt még egyszer elmossa, mert kitudja ki most el utoljára (lakótársakkal lakik) :) egy nap 3x tusol... és még sorolhatnám a végtelenségbe...
Én ezen kacarászom, hogy hogy lehet valaki ennyire rendmániás:D de hát szeretem:)
Ennek szerintem sincs köze a szépérzékhez....Szintén lány,szintén kupit hagyós,csinálós,párom is ilyen.
A neveltetés,hát nem tudom,nálunk otthon mindig patent rend volt a lakásban.Pároméknál is,mi mégis ilyenek vagyunk.
A koszt nem viselem el én sem, de a rendetlenség az más tészta...:D
"majd megtanulja,hogy mi is az az isten ostora...amikor a nő nem csinál meg helyette mindent:DDDD"
Ez hülyeség, utánam nem pakol el senki, mégis totál káosz minden, azért, mert kib@szottul nem érdekel és nem zavar. Nem azért, mert van aki elpakoljon, mert nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!