Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ennyire fajgyülölök az...

Miért ennyire fajgyülölök az emberek? Valaki tud értelmes magyarázatot hogy miért utálják sokan a cigányokat?! Én egyik táborba sem vélem magam tartozni! Bár én sem szeretem a rosszabbakat de vannak jobbak is és ők szenvednek!

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 22:36
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
12%

Hmm fajgyülölő némelyik ember, de ha pénzről van szó akkor cigánynak vallja magát?

A roma gyerekeknek járó ösztöndijat, ami tanulmányi átlag alapján működik, hogy ezzel is ösztönözzék őket a tanulásra, simán felveszik a magyarok a pénzt (félévente 30-60ezer)cserébe cigánynak vallják magukat! (Mert ugye senkire se mondhatod azt, hogy nem cigány ha ennek vallja magát)

Tavaly voltam ennél a kisebbségi egyesületnél, és a 90% magyar volt.... hát elég szánalmas, ezzel sokan nem dicsekednek de mikor ottvoltam elállt a szám!

2010. máj. 28. 11:24
 32/55 anonim ***** válasza:
97%
És akkor az állam nem diszkriminálja pozitívan a cigányokat, hogy megérje annak vallani magad ugye?
2010. máj. 28. 11:25
 33/55 anonim ***** válasza:
97%

A válasz megírásának időpontja: ma 04:30

Kérlek, bizonyítsd be, hogy attól, hogy valaki leírja a negatív tapasztalatát velük szemben, az mért egyből fajgyűlölő. Nekem CSAK negatív tapasztalatom van velük, és igen, ha találkozom egy csoportjukkal az utcán, inkább átmegyek a másik oldalra, nehogy véletlen történjen valami. FÉLELEMBEN ÉLEK A SAJÁT HAZÁMBAN. Nem utálom őket, hanem félek tőlük, mert van rá okom. Te pedig vagy nagyon elvakult vagy, vagy élő cigánnyal még nem találkoztál...

2010. máj. 28. 11:31
 34/55 anonim ***** válasza:
22%

ma 11:24

Oké de ha felveszik a pénzt és annak vallja magát, akkor ne legyen fajgyülölö és ne adja el magát pár ezer Forintért!

2010. máj. 28. 11:40
 35/55 anonim ***** válasza:
98%
A magyarok többsége nem fajgyűlölő, ugyanis csak a cigányokkal kapcsolatban vannak UTÓítéleteik, a kínaiakkal, négerekkel stb. nem.
2010. máj. 28. 12:44
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vannak közöttük jók is, rosszak is. De a rossz láthatóbb. Sőt, mivel félni kell a rossztól, ezért az összes cigánytól fél az ember, hátha a rosszabbik fajtából való.
2010. máj. 28. 14:24
 37/55 anonim ***** válasza:
93%

Ma 04:30,a Tiéd is egy vélemény,de ha valaki láthatóan iskolázatlan,tanulatlan,buta,azt szóvá teszem,mert nekem azért szúrja szemem,hogy ilyen erkölcsi,szinte filozófiai jellegű kérdéseket feszeget egy ilyen oldalon,miközben azt nem tudja leírni normálisan,hogy fajgyűlölő.Ez azért nevetséges.AS másik meg az,hogy azért,mert tartom a távolságot Tőlük,a romáktól,még nem feltétlenül leszek fajgyűlölő.Amint írtam,nekem például van cigány barátnőm,és ő a rendes,tiszta fajtából való,de ha kicsit kinyitod a szemed,akkor rájössz,hogy nem ez a jellemző.S nem utálom őket,mindezek ellenére sem,egyszerűen csak megvan a véleményem róluk,mert számtalanszor bizonyították,milyen is náluk a nagy többség.Sajnos ez tény és való,és ezen akármilyen empatikus vagy Velük szemben,akkor sem fogsz tudni változtatni.

Egyébként Neked csak a személyeskedő fröcsögésig terjed a tudományod,de itt nem ezt kérték,tehát ez sem nagy dicsőség jelen esetben.

2010. máj. 28. 17:30
 38/55 anonim ***** válasza:
93%
Azt még hozzátenném,hogy 23 éves létedre eddig valami dobozban élhettél szerintem.Igazából,amikor ennyi ember mondja ugyanazt,abban mindig szokott lenni némi igazság,persze ezt nem kötelező figyelembe venni,végül is mi vagyunk a hülyék,hogy mindannyian a forgalommal szemben megyünk...
2010. máj. 28. 17:34
 39/55 anonim ***** válasza:
2%

17:34, itt mindenki úgy beszél a cigány emberekről, mintha valami állatok lennének, de az én véleményem "fröcsögés" szerinted. Inkább kicsit olvass vissza és nézd meg, mi az IGAZI fröcsögés.

Emellett te mindig azon a véleményen vagy mint a többség? Gratulálok, tipikus birka vagy, ami meg sajnos a magyarok többségére jellemző és ezt te is jól bizonyítod.

Ne haragudj, hogy nem itat át a csordaszellem és nem azt bégetem amit a többség mond, tudod én nem az alapján alkotok véleményt, hogy melyik állásponton vannak többen és akkor én is odaállok.

Régen az emberek azt gondolták, a Föld lapos, aztán mikor valaki odaállt eléjük és azt állította, hogy gömb alakú, bolondnak tartották.

Tehát a te elméleted szerint (hogy "ha sokan állítanak valamit az igaz") a Föld lapos. LOL

És nem éltem eddig egy dobozban, jól látom, hogy a fehér emberek is milyen disznóságokat művelnek, csakhogy arról senki nem beszél. Ennyi.

L/23

2010. máj. 28. 22:08
 40/55 anonim ***** válasza:
3%

És még csak annyi, a "személyeskedő fröcsögésről" (ami SZERINTED az), hogy, mint írtam is (ha figyelmesen elolvastad volna a kommentemet, ugye) itt nem akármilyen emberről van szó, hanem egy közmunkát végző személyről.

Én úgy gondolom, hogy olyasvalaki, aki mentősként dolgozik és kiszolgáltatott, beteg, elesett embereken segít (már amikor...) nem engedheti meg magának, hogy különbséget tegyen fehér és cigány között.

Ezzel csak ezt akartam mondani.

Amellett, hogy a mentősök nagy százaléka is gondatlan és elképesztő dolgokat művel emberekkel (és igen ez részben személyes tapasztalat, részben mentős ismerősök mesélték), tehát ezzel az erővel utálhatnánk a mentősöket is. Ennyit írtam. Hogy ebben mi volt a fröcsögés, arra ezidáig nem jöttem még rá, de te biztos tudod...

L/23

2010. máj. 28. 22:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!