Miért ennyire fajgyülölök az emberek? Valaki tud értelmes magyarázatot hogy miért utálják sokan a cigányokat?! Én egyik táborba sem vélem magam tartozni! Bár én sem szeretem a rosszabbakat de vannak jobbak is és ők szenvednek!
Pl. mert tobb szazezret tartunk el foloslegesen a 8-10 gyerekevel, rohadt ingyenelo sz@arhaziak.
Tolem meg a Magyar Allam min. 1 millio nettos bankszamlat var, hogy hazakoltozhessek a kulfoldi ferjemmel, akinek fedhetetlen multja van, valamint allas var otthon mindkettonket!
Azt,hogy miért ,,faj gyülölök",azt nem tudom megmondani Neked,csak azt,hogy miért fajgyűlölők.Nos,nyilván azért,mert számos negatív tapasztalatuk van ezzel az etnikummal kapcsolatban.Nyilván itt is akadnak rendes,tiszta,dolgozó cigányok,én ismerek is ilyen családot,de ez elenyésző mértékű.A többség sajnos tényleg nem ilyen.
Egyébként pedig egyáltalán nem utálom,viszont kerülöm őket,és tartom a három lépés távolságot.Gondolom,sejted,miért.A már leírtak miatt. (Van egy roma barátnőm egyébként,aki főiskolára jár,és rendes,tiszta,de ez ritka,mint a fehér holló.)
Amúgy javaslom Neked a Magyar helyesírás Szabályai című kézikönyvet,sűrűbb odafigyelést a nyelvtanórákon,és Grétsy László Álljunk meg egy szóra! című műsorát,a youtub-on megtalálod,fent van.Rád férne,nem bántásként,de tényleg!
nem vagyok cigány, és meleg sem, de rettenetesen zavar ez a fajgyűlölet, illetve homofóbia, ami mostanság uralkodik Magyaro.-n.
gyerekkoromban támadt már le két cigánylány,h. ki akarnak rabolni, stb., lopott már cigány nő sok embertől a környékünkön, stb., de ettől én még nem tudok megutálni egy komplett népcsoportot, ez van... és nem vagyok sem naiv, sem túlságosan jólelkű, vagy ilyesmi..
Magyar Helyesírás Szabályai,bocsánat!
,,Én egyik táborba sem vélem magam tartozni"=Én egyik táborba sem tartozom.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
Ha 10 darázsból 9 megcsíp, akkor a 11.-et is beengeded a szobába, vagy kilapítod egy légycsapóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!