Miért ennyire fajgyülölök az emberek? Valaki tud értelmes magyarázatot hogy miért utálják sokan a cigányokat?! Én egyik táborba sem vélem magam tartozni! Bár én sem szeretem a rosszabbakat de vannak jobbak is és ők szenvednek!
Nem vagyok fajgyűlölő és a Magyarok többsége sem az, de sajnos a cigányok valamilyen oknál fogva jól érzik magukat abban a mocsokban, amit maguk köré almoznak(tisztelet a kivételnek) persze vannak becsületes cigányok is, pl az én egyik barátom egy cigány, de nagyon dolgos és tisztességes. Ettől függetlenül a többséget gyűlölöm és azt kívánom, hogy bárcsak ne léteznének. Nem a színével van bajom, hanem az életmódjával. Meglopnak, kirabolnak, meggyilkolnak, agyonvernek, kifosztanak, kisemmiznek stb, minden olyan embert (főleg kiszolgáltatott öregeket és egyéb gyenge, de becsületes) akiknek egy icipici kis vagyona van. Amíg nekem műszaki fejlesztésen jár az agyam, addig nekik lopáson és egyéb törvénytelenségen. Én azt mondom, hogy ezek nem hajlandóak beilleszkedni és élősködnek a dolgozókon.
Biztos vannak kivételek, de én csak egyet ismerek, pedig van jópár ismerősöm.
PEACE ALL!
nos én mégközelebbröl ismerem öket mert a barátnöm unokatestvére az, és 3 hónapig együtt éltem vele pedig nem vagyok cigány! Ha éltél már át borzalmat!! 16 éves volt akkor a gyerek, írni- olvasni alig tudott, ennyi idös létére még az általános iskola 5. osztályával küszködött azt is persze magántanulóként, aztán azt is otthagyta! Dolgozni nagyon nem akaródzott, mindig hivatkozott valamilyen betegségre, a szerencsétlen anyja (aki fehér) éjjel-nappal dolgozott hogy az ö igényeit kielégítse...ez csak az alap. És pluszban ahogy velem bánt! Rabszolga voltam, egész nap mosogattam mert minden evésnél újabb tányér, evöeszköz stb., a hamut simán a földre szórta mikor dohányzott, parancsot kaptam hogy azonnal takarítsam fel, a haverjai elött porig alázott, mindenféle k*rvának elmondott, ha nem az történt rögtön amit ö akart, megvert, nem engedett haza látogatóba anyámhoz hadd ne soroljam. És ez csak ami hirtelen eszembe jutott. Pedig csak félig cigány...mi lett volna ha teljesen az...
Éshát pluszban amik 13-18 éves korom között történtek: támadások, telefonlopás, térdtörés, szexuális zaklatás. És ez kivétel nélkül cigány!
Ne mondja nekem senki, hogy nincs ok a gyülöletre. Nekem közeli élmények alapján is VAN és fogom is gyülölni öket amíg élek!!!!
22/L
23:54-es, mentős létedre egy rasszista f*sz vagy, gratulálok.
Van egy-két mentős ismerősöm és tudnék sztorikat mesélni, hogy a "jófej" mentősök miket művelnek (nem csak cigány) emberekkel.
Úgyhogy ezzel az erővel utáljuk őket is, jupííí.
Amúgy az összes többi gyűlölködő "értelmiségihez" lenne pár szavam, de mire reagálnék minden ocsmány kommentre, lemenne a nap (vagyis feljönne :)).
Ezt az egyet is azért ragadtam ki, mert szégyen, hogy egy ilyen hivatást végző ember diszkriminál másokat. Ennyi.
Ti meg, többi okos, fennakadtok két íráshibán és azt gondoljátok, hogy baromi nagy észlények vagytok, hogy észrevettétek. A hatalmas nagy intelligenciátok ki is merül ebben.
L/23
04:30! Tiszteletben tartom a véleményed, de sajnos az esetek jelentős többségében a cigányok ártanak a magyarnak. Ez nem sztereosztipia, hanem kész tények. Igazad van a magyar is tud olyanokat művelni, hogy az hihetetlen. (lásd a ma reggeli gyilkosságot, apa-lánya-barátja), de a magyar életmódja nem összeférhetetlen máséval. A cigányok többsége hogy el? Undorító! Úgy viselkednek, mint egy csürhe. Szórakozóhelyen cseszegetik a másikat a buszon és az iskolában (ha bejárnak) lopnak, dolgozni büdös. Én ajánlottam munkát cigánynak: jöjjön véssen, napi 7000+kaját fizettem volna. 9-16-ig szólt volna a munka és kerek perec megmondta, hogy nem hajlandó dolgozni, de ugyanilyen a hajléktalanok egy része is. Végül egy középiskolás csóró gyerek jött el dolgozni. Nagyon elszomorít, hogy SEMMIT NEM TESZNEK AZÉRT, HOGY BEILLESZKEDJENEK A TÁRSADALOMBA.
peace all!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!