Miért van az, hogy emberek között sokkal magányosabbnak érzem magam, mint egyedül? Tudtok erre valami magyarázatot?
Nem igazán. :DDD
Igazából valami furcsa zárkózottság szerepel a személyiségjegyeim között,ami elszeparál a többiektől.Nem direkt van,nem tudatos... egyszerűen van.Sokszor úgy érzem,mintha én egy külön világban léteznék... nehéz ezt elmagyarázni,mert hosszas befordulás eredménye.Mondhatni évek munkája. :D Tudom,hogy nagyon nem jó,de úgy érzem,már képtelen vagyok kijönni belőle.
szerintem úgy érzed, h nem figyelnek rád, nem vagy fontos nekik, ezért a kedvetlenség..
mindenképp neked kell közelíteni. próbálj először csak figyelmes lenni velük, segíts nekik, ettől majd jobban érzed magad, mert tudod:
adni jobb, mint kapni :)
és közeleg a karácsony is, most gondold el, a sok öreg egyedül ,magányosan tölti az ünnepeket, milyen szörnyű lehet.
te pedig emberek közt lehetsz, van ugye családod, mennyivel boldogabb lehetnél, ha nem zárnád ki őket az életedből :)
OFF
16:28-as
Miért rövidítesz, ha máshol meg több betűt írsz, mint ami nyelvtanilag helyes lenne? :)
Na, nem kötekedni akarok, de kissé zavaró, ahogy írsz, vagy inkább érthetetlen...
:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!