Ha valaki húst is fogyaszt, lehet mellette állatvédő?
Ja, hát hogyne. Tudod hány állatot mészárolnak le évente az emberek miatt? Gondolkozz már egy kicsit... ennyierővel együnk embert is mert azt úgyis megennék a kukacok a föld alatt...
Te akarsz állatvédő lenni? :D
"ennyierővel együnk embert is mert azt úgyis megennék a kukacok a föld alatt..."
Hogy jön a kannibalizmus ahhoz, hogy más élőlények elfogyasztása teljesen természetes folyamat?
Ez az egész olyan álszentségnek tűnik, amit csinálsz, mintha egy természetvédő csak az lehetne aki nem autózik, nem fogyaszt áramot és barlangban lakik...
Áh nem az álszentség hogy azt véded amit megeszel. xD
Nincs több hozzáfűzni valóm. :D
Elítélem az állatkínzókat, támogatom a büntetésük komolyabb szankcionálását, támogatom az állatvédő szervezeteket, nem hordók bőrt, szőrmét, semmi ilyesmit, kiállok a haszonállatok jobb életkörülményeinek biztosításáért, itthon tyúkokat tartok, mindent megkapnak amire szükségük van, de emellett teljesen természetesnek tartom hogy időnként levágok egyet.
Magyarázd meg nekem hogy akkor miért is nem vagyok állatvédő?
Ez a vegetariánus és vegán dolog egy marhaság. Már bocsánat. Ez az élet rendje, mi csúcsragadozók vagyunk, és megesszük az állazok húsát. Ettől függetlenül az állatkínzas elítélendő.
Nem tudom, az ilyen vegán-hippik mit gondolnak, hogy eljön majd egy jobb világ, amikot pl. a tyúkok majd szabadon élnek a vadonban, vagy hogyis képzelhetik el?
Szóval kérsező, igen, lehetsz állatvédő úgy is, hogy eszel húst is. :)
Kész kabaré amit a kedves mindenevő társaim írnak. LOL :D
Ragadozók vagyunk, jó tudni. xD
Hol vannak a karmaim? Hol van a megfelelő fogsorom? Ha nyersen enném a húst miért lennék tőle beteg? Ha egyszer ragadozó vagyok... :D
Egyébként nem értem minek felrakni egy ilyen bugyuta kérdést? És ha nem lehet? Akkor nem leszel állatvédő mert azt mondtam? Vagy mi? :D Csak a balhét akarod csinálni, bizonygatni hogy puszta kényelem miatt húst KELL enni. 12 éve nem eszek húst és élek, semmi bajom nincs. :D Bocs, mondtam hogy lezárom de ekkora ökörségekre reagálnom kell mint hogy az ember ragadozó. xD
Szerencsére egyre több ember látja be hogy szörnyű dolog amit az emberek tesznek az állatokkal.
Ez a csúcsragadozó tényleg mellélövés kicsit, de gondolom arra akart utalni vele a válaszoló, hogy a tápláléklánc csúcsán állunk. Csak esetleg meg kéne próbálni értelmezni is a másik szavaid, ahelyett hogy hülyeségeket irkálunk, érvek helyett roppant meggyőző lol-okkal és XD-kkel alátámasztva, kedves 16. válaszoló...
És akkor újra, miért is szörnyű az hogy az ember állatokat eszik? Ez még mindig a természet rendje, semmi szörnyű nincs benne.
Abban ahogy egyes nagyüzemek bánnak velük, abban már lehet. De aki teszem azt épp ugyanúgy kiáll ez ellen mint bármelyik vegán, csak épp a húsevés ettől még természetes marad a számára, az miért is nem állatvédő? Erre azóta sem írtál semmi értelmes indokot. Nem, a szmájli-áradatod még mindig nem az...
Tény,hogy mindkét oldalon dől a baromság.
"Ez a vegetariánus és vegán dolog egy marhaság."
Rengeteg ember vegán és a legtöbbje teljesen egészséges. Akkor meg mi a fenének kell más étkezésével foglalkozni? Az eszkimók meg nem esznek banánt és akkor mi van? Kit érdekel? Ez a vegán vs húsimádat dolog is ma már egy divatos hőzöngés (főleg a húsevő fanok részéről), olyan mint az iphone vs android, az emberek itt élik ki a feszülséget, mások lehurrogásában. Miért? Mert csak.
"Tudod hány állatot mészárolnak le évente az emberek miatt?"
Tök mindegy, nem tudom. Viszont a vegáknak is el kéne fogadni,hogy az emberiség nagy része húsevő is és ezzel együtt kell élniük. Azok az állatok nem is léteznének,ha az emberek nem ennének húst. A természetben mindennapos a húsevés, hogy ezt a korgó hasú krokodilok csinálják a "természet törvénye alapján" vagy az emberek, azt nem értem egyeseknek miért nem mindegy. A felelőtlen állattartásra lehet hozni felelős állattartást is példának. A természetben pedig nem olyan kellemes a kimúlás, a legkegyetlenebb és legnagyobb fájdalmakkal járó halálokat ott lehet megtalálni. Ehhez képest semmi a vágóhíd, egy "emberséges" megoldás.
De vissza a kérdéshez. Mit jelent állatvédőnek lenni? A pásztorra gondolsz a mezőn,aki hajtja az állatokat,mert ő tényleg-szó szerint-védi is az állatokat,de kétlem,hogy az esti húslevest azért utasítaná vissza,mert sajnálja a csirkéket.
Ehhez képest a "modern" állatvédő maximum csak gondolatban védelmezi az állatokat és elítéli az állatkínzást. Na,mert ki nem? Akik már önkéntesként esetleg menhelyeken is dolgoznak,na azok már sokkal többet tesznek az állatvilágért,mint az összes többi kanapéból állatvédő vagyok ember. De nem hiszem,hogy az aktív,munkát is végző állatvédők egytől egyig vegánok lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!