Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Jociról meg...

Mi a véleményetek Jociról meg az euróvízióról?

Figyelt kérdés

NEM PROVOKÁLÁS A KÉRDÉS!!!

Leírom az én véleményemet. Sajnos sehol nem írom már inkább le, mert egyből jön a rasszista, náci, magyarkva, meg stb.

Szóval. SZERINTEM. Jocinak alapvetően jó a hangja, egy jó énekes. Viszont nem gondolom, hogy saját bevallása szerint is egy cigány fiúnak kellene képviselnie a magyarokat. Cigány zenével, cigány tánccal, cigány dalszöveggel. Szerintetek jól van ez így? Szerintem nincsen. Nem Jocival és a cigányságával van a bajom, hanem hogy a magyarokat magyar képviselje, énekeljen magyarul, magyar kultúrával.

Ugyan úgy, ahogy én sem indulhatok egy romáknak szervezett szépségversenyen, vagy ahogy Szabó Zsófi nem beszélhetett a romák nevében, úgy Joci se képviseljen már minket...

Arról nem beszélve, hogy csak 4 előadóból választhattunk. Tóth Gabi pl. szerintem kenterbe verte volna az összeset, de el sem juthatott odáig. Ezt is azért, mert ha Joci nem jutott volna tovább, megint csak jött volna, hogy rasszista, náci, és a többi...

szóval, ti mit gondoltok?

2017. máj. 11. 23:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nos, 8.helyet értünk el ezzel az "alamuszi cigánynótával", ami szerintem egy igen szép eredmény.

Ami meg a jajj mit gondolnak rólunk-felfogást illeti:

Svédország 2011-ben libanoni (Eric Saade), 2012-ben marokkói (Loreen) származású elõadót küldött ki, mindkét alkalommal dobogós helyet szerezve. 2014-ben egy félig néger énekelt a nevünkben, elérve az 5. helyet. Ausztráliát tavaly egy dél-koreai énekesnõ képviselte. Második lett. A 2015-ös lett elõadó burkina fasói származású volt. Az osztrák transzvesztitára, Conchita Wurstra meg szerintem többé-kevésbé még az is emlékszik, aki nem rendszeres Eurovízió-nézõ. A tavalyi ukrán színekben induló nyertes Jamala meg tatár felmenõkkel rendelkezik és tatárul is énekelt.

És ez csak néhány példa a sok közül. Hidd el, nem baj az, ha egy elõadó különbözik, ez látható Joci szép eredményébôl na meg a portugál elsöprõ gyõzelembõl is.

2017. máj. 14. 13:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!