Mi a véleményetek Jociról meg az euróvízióról?
NEM PROVOKÁLÁS A KÉRDÉS!!!
Leírom az én véleményemet. Sajnos sehol nem írom már inkább le, mert egyből jön a rasszista, náci, magyarkva, meg stb.
Szóval. SZERINTEM. Jocinak alapvetően jó a hangja, egy jó énekes. Viszont nem gondolom, hogy saját bevallása szerint is egy cigány fiúnak kellene képviselnie a magyarokat. Cigány zenével, cigány tánccal, cigány dalszöveggel. Szerintetek jól van ez így? Szerintem nincsen. Nem Jocival és a cigányságával van a bajom, hanem hogy a magyarokat magyar képviselje, énekeljen magyarul, magyar kultúrával.
Ugyan úgy, ahogy én sem indulhatok egy romáknak szervezett szépségversenyen, vagy ahogy Szabó Zsófi nem beszélhetett a romák nevében, úgy Joci se képviseljen már minket...
Arról nem beszélve, hogy csak 4 előadóból választhattunk. Tóth Gabi pl. szerintem kenterbe verte volna az összeset, de el sem juthatott odáig. Ezt is azért, mert ha Joci nem jutott volna tovább, megint csak jött volna, hogy rasszista, náci, és a többi...
szóval, ti mit gondoltok?
#2, oké, de Kállay-Saunders András félig magyar, és nem az afroamerikai kultúraról énekelt, hanem egy nagyon komoly problémáról, a családon belüli erőszakról.
Engem az nem zavar, hogy Pápai Joci ment ki, az sem, hogy roma, elvégre évszázadok óta velünk élnek. Viszont ténylwg, a zene az annyira romás, és tényleg csak a romákat képviseli, nem az egész országot. Tehát, mondjuk ha lett volna egy dal, ami a magyarokról szól, és helyet kaptak volna benne a romák is, senkinek nem lett volna vele problémája (a nagy hungaristakon kívül). De ez a dal annyira csak nekik szól, érthető, hogy egy magyar nem tud vele azonosulni nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!