Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Jociról meg...

Mi a véleményetek Jociról meg az euróvízióról?

Figyelt kérdés

NEM PROVOKÁLÁS A KÉRDÉS!!!

Leírom az én véleményemet. Sajnos sehol nem írom már inkább le, mert egyből jön a rasszista, náci, magyarkva, meg stb.

Szóval. SZERINTEM. Jocinak alapvetően jó a hangja, egy jó énekes. Viszont nem gondolom, hogy saját bevallása szerint is egy cigány fiúnak kellene képviselnie a magyarokat. Cigány zenével, cigány tánccal, cigány dalszöveggel. Szerintetek jól van ez így? Szerintem nincsen. Nem Jocival és a cigányságával van a bajom, hanem hogy a magyarokat magyar képviselje, énekeljen magyarul, magyar kultúrával.

Ugyan úgy, ahogy én sem indulhatok egy romáknak szervezett szépségversenyen, vagy ahogy Szabó Zsófi nem beszélhetett a romák nevében, úgy Joci se képviseljen már minket...

Arról nem beszélve, hogy csak 4 előadóból választhattunk. Tóth Gabi pl. szerintem kenterbe verte volna az összeset, de el sem juthatott odáig. Ezt is azért, mert ha Joci nem jutott volna tovább, megint csak jött volna, hogy rasszista, náci, és a többi...

szóval, ti mit gondoltok?

2017. máj. 11. 23:06
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
arról nem beszélve, hogy a magyar emberek 90%-a nem is érti a dalt....
2017. máj. 11. 23:07
 2/21 anonim ***** válasza:
68%
Az hogy előtte meg ha úgy vesszük néger volt kint,az nem zavart senkit?:)
2017. máj. 11. 23:31
 3/21 anonim ***** válasza:
55%
Teljesen egyetértek veled, szerintem se helyén való hogy őt küldték a magyarokat képviselni. Aztán a sok külföldi mit gondol majd Magyarországról? Azt fogják hinni hogy ez a "má lomálo málo" ez a magyar zene. Képviselje a cigányságot, de ne magyarokat, ebben igazad van. Ja és senki ne higgye hogy utálom a cigányokat meg ilyesmi, mert semmi bajom nincs velük.
2017. máj. 11. 23:36
 4/21 anonim ***** válasza:
69%
Akkor jó nagy baj lehet a magyarokkal, ha a 90% nem érti. Akkor én hálistennek a maradék 10%-ba tartozom, mert értem, és felfogtam. :) Egyébként én sem akarok senkinek sem ugrani, de ez is csak a magyarokra jellemző. Ha megnézitek, majdnem minden ország angolul énekel, és a san marinói srác is detroidban született, még sincs egyik országban sem lázadás csak itt.
2017. máj. 12. 00:01
 5/21 anonim ***** válasza:
50%

Én is a maradék 10% vagyok, azon belül is a 6%.

Olvasd el ezt. Inkább ilyen egy turbó magyar?

[link]

2017. máj. 12. 00:27
 6/21 anonim válasza:
57%
Asszem a 3. (szintén 76%-os) válaszoló fogalmazta meg tökéletesen az én véleményemet is. Egy próbanéger ne váljon már magyar ikonná.
2017. máj. 12. 00:49
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges ezen forogni, az Eurovízió mindig is ezt az irányelvet követte. Kiemeli a multikulturalizmust, a kisebbségeket, stb. A többi ország is ugyanebben a mentalitásban indít versenyzőket, tehát nem ez alapján fognak egy országot megítélni.
2017. máj. 12. 03:28
 8/21 anonim ***** válasza:
64%

#2, oké, de Kállay-Saunders András félig magyar, és nem az afroamerikai kultúraról énekelt, hanem egy nagyon komoly problémáról, a családon belüli erőszakról.

Engem az nem zavar, hogy Pápai Joci ment ki, az sem, hogy roma, elvégre évszázadok óta velünk élnek. Viszont ténylwg, a zene az annyira romás, és tényleg csak a romákat képviseli, nem az egész országot. Tehát, mondjuk ha lett volna egy dal, ami a magyarokról szól, és helyet kaptak volna benne a romák is, senkinek nem lett volna vele problémája (a nagy hungaristakon kívül). De ez a dal annyira csak nekik szól, érthető, hogy egy magyar nem tud vele azonosulni nagyon.

2017. máj. 12. 06:06
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem érdemes megnézni hogy a többi országnak mi a véleménye Jociról, meg a zenéről. Kajak többen szurkolnak neki a külföldiek. Na ez a szégyen.
2017. máj. 12. 07:29
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Vicces ez a szöveg, hogy "de ugyan mit gondolnak majd rólunk külföldön". Mégis mit? Egy ilyen dalt kiküldeni abszolút pozitívum, a verseny mottója is az, hogy "celebrate diversity." Az elmúlt években volt, hogy az ukránok tatárul, a finnek svédül, a spanyolok katalánul énekeltek, mert ezen a versenyen pont a sokszínűség a lényeg.
2017. máj. 12. 09:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!