Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mért van az állatvédőknek az...

Mért van az állatvédőknek az emberekkel szemben teljhatalmuk?

Figyelt kérdés

Mért hagyják őket úgy működni, mint a zsidóüldözéseknél nácikat?

A legembergyűlölőbb és sokszor a legbutább embereket tomoritő csoport jelenleg.

Meddig lesz ez és meddig fog ez elmenni, ha egyáltalán halad valamerre?

Nem beszélve arról, hogy a saját maguk közötti konfliktus szerint is minimum a fele, de mások szerint 80% megélhetési.

febr. 5. 08:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs. Semmilyen különleges hatalmuk nincs, pláne nem teljhatalmuk az emberek felett. Ezt mégis honnan szedted?

Pontosan ugyanolyan ember egy állatvédő is, pontosan ugyanolyan jogokkal mint akármelyik másik átlagember.

febr. 5. 10:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mégcsak meg sem próbáltad alátámasztani az állításodat...
febr. 5. 10:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Miért kellene alátámasztani? Mindenhol ezt látni, ha félt vagy állatmentős csoportokban.
febr. 5. 10:45
 4/11 A kérdező kommentje:
*fent vagy (autocorrect átírta)
febr. 5. 10:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel soha sehol nem láttam semmit ami alátámasztaná az állításaid, igencsak hiteles bizonyítékokat kérnék rá!
febr. 5. 10:46
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, nyugtass meg, hogy 8 éves vagy!

Ha már idősebb, akkor nagy a baj... amúgy talán nézzél törvényeket. Léteznek állatvédelmi törvények is, és ezeket neked is be kell tartanod. Erre tudnak téged figyelmeztetni az állatvédők, és szükség esetén rendőrt hívnak.

febr. 5. 10:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem mindegy, hogy milyen állatvédőkről van szó... Az állatorvos, vagy a kollégád, aki az adója 1%-át egy kutyamenhelynek küldi, nem sok vizet zavar. Még a nagyüzemi állattartáshoz (amiből a kajád lesz) is kellenek állatorvosok, meg állatvédelmi törvények.

A magukat állatvédőnek hazudó, ám az állatvédelmen kívül szinte minden mással foglalkozó radikális hőbörgők már neccesebbek, de nekik szerencsére semmiféle hatalmuk nincs.

Én egy kizsákmányoló gazember vagyok, imádom a húst, meg a tejtermékeket, és a tojás is lecsúszik (főleg nokedlival). Viszont idáig még egy általad említett "gonosz állatvédő" sem demonstrálta rajtam az állítólagos "teljhatalmát" (amibe akár a gyilkosság is beletartozhat).

febr. 5. 11:59
 8/11 A kérdező kommentje:

Utolsó. Még nem. De érdemes végig nézni egy civil, alapítványányi/ állatmentős/ állatbarát akármelyik csoport posztjait és komment szekcióját és rajössz, hogy nem sok választ el tőle.

Én már rengetegszer tapasztaltam.

Rájuk

febr. 6. 00:48
 9/11 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Szerintem mutathatnál néhány linket, ha már olvastál valamit. És bővebben is lehetne írni valami konkrétumokkal bemutatva azt amire kérdezel.

Előfordulnak túlkapások, mint a feministáknál is, de nincs korlátlan hatalmuk és szerintem is eléggé kérdéses, hogy mit is értesz rajta. Gondolom azokra neheztelnek AKIK nem megfelelően bánnak állatokkal, ÉS NEM MINDENKIRE. Legalábbis kétlem, hogy konkrétan embergyűlölők lennének.

A nácikhoz hasonlítás meg általában teljesen értelmetlen és indulat keltésre szokták használni, mintha a nácizás olyan lenne, amit bárkire "lehet mondani" és ennyitől igaz is lesz. Bár sokan el is hiszik, hiszen "valaki mondta"...

Megélhetés része meg olyan, hogy állást jelentő szervezetnél nyilván fizetéssel jár egy akármit is védő tevékenység és részben olyan, mint bármilyen munka. Az lehet, mint minden állásnál is, hogy nem annyira érdekli amit csinál, csak ez inkább egy másik kérdés a kiírttól eltérően.

Amúgy valami link az kellene, hogy lássuk miről is van szó.

febr. 6. 13:16
 10/11 anonim válasza:
Szerintem a kérdező jól látja a dolgokat.Az embergyűlöletet tapasztaltuk egy bizonyos oldalán személy szerint többen is,mikor is már többedik alkalommal jelentettük nekik hogy hol dobnak autókból folyamatosan ki települések között kutyákat.A képeink amiket küldtünk nekik ment ki az oldalukra azzal a szöveggel,hogy nem vagyunk hajlandóak segíteni,na akkor a kommentszekcióban minden voltunk csak ember nem,mi is a családjaink,a gyerekeink szép átkokat kaptunk.És igaz hogy sok a megélhetési akik csak nyelik el az adományokat,aztán a számlákon ami fel van tüntetve összeg vagy igaz vagy sem.Ebben az országban már bárki bármit megtehet.Átfordult sok emberben valami és nem jó irányba.Egy állatot többe néznek mint egy embertársukat,és erre alakul meg a legtöbb megélhetési alapítvány.Mielőtt jönnek a megmondóemberek,vannak állataink akiket szeretünk és gondoskodunk is róluk.Vannak akik tisztességesen működnek,sajnos nekik nincs annyi támogatójuk,mert nincs idejük a platformokon napi több órát posztolgatni,gyűlöletcunamit indítani
febr. 6. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!