Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van okom félni a cigányoktól?

Van okom félni a cigányoktól?

Figyelt kérdés

A gimiben állandóan pattogott egy cigány gyerek, mikor elmentünk mellettük mindig mocskolta a magyarokat, mire én leteremtettem, hogy cigányként jobb lenne kussba maradnia.

Még aznap rámírt facebookon, hogy ennek nagyon rossz vége lesz számomra. Azután már egyik üzenetemre se válaszolt, csak néhány barátom, aki osztálytársa ennek a gyereknek, mondta, hogy vigyázzak magamra, meg féltenek.

De nem igazán értem miért. Rám fog támadni a családja vagy mi?

2017. márc. 15. 10:42
1 2 3 4
 11/36 Vadasi ***** válasza:
28%

Tudjátok milyen nehéz cigányként normális életet élni?!Csak 1 nap cigányként ébrednétek és KIPRÓBÁLNÁTOK EGY" ÁTLAG NAPOT" sorról-sorra kapnátok az ívet a lenézést a megvetést stb...KUDARC LENNE AZ EGÉSZ ÉLET EGYETLEN EGY NAP ALATT,JA ÉS NEM ELÉG HA DOLGOZOL AKKOR IS MEGVETTNEK MIÉRT????

.....AZÉRT MERT ÁLTALÁNOSÍTÁS VAN !!MIÉRT A MAGYAROK KÖZT NINCS EMBERTELEN BUZOGÁNY?

CSALÁDOMBAN MINDENKI KEMÉNYEN DOLGOZIK DE NEM ELÉG SORRA KAPJUK AZ IVETT DE KITARTÓAK VAGYUNK ÉS DEBRECEN TÖBBSÉGE ISMER MINKET ÉS ELFOGADNAK AKIK ISMERNEK MERT NEM ÁLTALÁNOSÍTANAK EGY KALAP ALÁ A TÖBBIEKKEL SZEMBEN

2017. márc. 17. 21:20
 12/36 joe2016 válasza:
0%

Nem szabad senkit bánntani

Nem kell igy visekedni

Egy romaval Én is ismerek

Egyet de nem szólok egy rossz

Szót sem mert tudom hogy balhé

Lesz ebből ,,feljtsd vigyázz mit mondasz

2017. márc. 17. 23:24
 13/36 A kérdező kommentje:
eddig nem volt semmi, de azoknak akik itt cigányként siránkoznak, én már csak azt mondom, hogy meg is érdemli az összes a megvetést. Remélem ha elmúlik a kommunizmuban kialakult bizalmatlanság egymás iránt a magyarokból, összefognak majd ellenük.
2017. márc. 17. 23:24
 14/36 joe2016 válasza:
0%
Ne feljtsd vigyàzz mit mondasz
2017. márc. 17. 23:25
 15/36 anonim ***** válasza:
16%
"Kedves" kerdezo, te (szandekosan irom kis betuvel) erdemled meg a legnagyobb megvetest, mert aki igy velekedik egy emberrol..... (Inkabb le se irom). Szanalmas, hogy itt hangos vagy, nagy a szad, de kozben a kerdesed meg: kell e felnem....? Persze , ha igy viselkedsz KELL, mert mindenki azt kapja vissza amit ad. Az elettol vissza kapod mind azt a megvetest , amit erdemelsz. Legy Hazafi (sokan nem tudjak e szo jelnteset) En is az vagyok , ne szajkaratres legy.
2017. márc. 18. 10:03
 16/36 Vadasi ***** válasza:
13%
Egy a baj! Ezek szerint ti érdemlitek meg a sorsotokat mert megint csak az van hogy elő hozod " kedves",kommunista rendszert meg a nácizmus fasiszta elmebeteg véleményeteket az összes cigányokról csak sajnálni tudom ezt az összefogást ,még azok is ellent vallanak,akik nem is ismernek egy cigánytsem, de meg van az előítélet, szánalmasak vagytok!
2017. márc. 18. 10:13
 17/36 A kérdező kommentje:
márpedig néhány szigorítás a törvényben nem ártana, hogy ne kelljen a magyarnak félnie tőlük
2017. márc. 18. 11:34
 18/36 anonim ***** válasza:
Pontosan mire gondolsz?
2017. márc. 18. 11:44
 19/36 A kérdező kommentje:
félreértés ne essék, én nem akarok kiírtani senkit, de a segélyeket, önkormányzati lakásokat, szociális juttatásokat nagyon erősen szigorítanám és fontosabb dolgokra fordítanám. Jobban rákötelezném őket, hogy dolgozzanak. Én diákként melóztam gyárakba, ott nem volt velük semmi baj.
2017. márc. 19. 12:31
 20/36 anonim ***** válasza:
22%
En 2 egyetem mellett dolgozom egy onkormanyzatnal, tudom a felteteleit a segelyeknek..stb Igyis szerintem keves ember kap tamogatast (magyarok is, eleg keves az osszeg) , inkabb oda adnam Nekik azt az osszeget is, amit stadionokra koltenek erdemtelenul.
2017. márc. 19. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!