Ha a cigányoktól nem kéne félni az utcán, nem bandáznának lopnának, rabolnának, csoportosan garázdálkodnának, akkor utálnád őket?
az esetek nagy részében az ilyen cselekedetek cigánytól származnak. Sokkal ritkább, hogy magyarok szállnak fel a villamosra és hangosan óbégatnak, belekötnek bárkibe aki rájuk néz, vagy többen is körbeállnak valakit, hogy kifosszák.
Nyilván vannak ilyen magyarok is, de őket jobban eléri a törvény. A cigánytól a rendőr is fél, mert tudja, hogy őt sem fogja senki megvédeni, főleg a rasszizmus vádja alól.
és valljuk be, ha valaki azt mondja, hogy a cigányok nagyobb része tisztességes, akkor vagy vak, vagy hazudik. Vagy akkor mutasson valami bizonyítékot rá. Az ellenkezőjére van bőven, a sok rossz tapasztalat.
Gondolkozz kicsit. Te engem azért ítélsz el, mert általánosítok a cigányok felé a sok rossz tapasztalat miatt.
De te mit teszel? Van 1 egész darab cigány család ismerősöd aki jófej. És ezek után te általánosítasz, hogy az összes cigány okés, és nem kell félni tőlük. Melyikünk a felületes akkor?
én is csak azokat nem szeretem akik balhéznak, akik rendesek azokat nem. van azért elég bajuk azoknak, akik dolgoznak és mégsem tudnak beilleszkedni,mert a magyarok is már ránézésre ítélkeznek felettük.
szóval ok nélkül ne gyűlölködjünk.
most egy ötlet, kicsit durva, de mi lenne ha inkább barátkoznátok velük és rávezetnétek őket a helyes útra??
na ez már nem tetszik, ugye? :)
sajnos könnyebb szidni őket, mint tenni érte.
Pedig ha végiggondolod magadban, rá kell, hogy jöjj, h maguktól nem tudnak megváltozni, nagggyon kemény munka kellene ide, h valami változzon SAJNOS
drága utolsó, ha gondolod, szívesen fizetek neked egy utat a nyóckerbe, vagy borsodba, esküszöm kifizetem neked az utazásod a kajád, hogy tölts ott pár napot barátkozással.
nem hülyézlek le, mert nem hülye vagy, hanem iszonyúan naív.
HÉ HÉ HÉ!!! KÉRDEZŐ! higgadj le, az előtted író nem általánosít :)
ismer ilyet is, olyat is, és senkinek sincs joga általánosítani, nekem sem, pedig a szomszédom cigány és a gyereke már 3x átmászott hozzánk a kerítésen, mégis azt mondom vannak köztük ilyenek is meg olyanok is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!