Ha a cigányoktól nem kéne félni az utcán, nem bandáznának lopnának, rabolnának, csoportosan garázdálkodnának, akkor utálnád őket?
köszi, amúgy tényleg naiv vagyok...
most lebuktam :)
de azért te meg ne stresszeld magad feleslegesen
Belém már négyszer kötöttek bőrfejűek, pedig fehér vagyok, mint a hó. Olyanok, akik felszállnak matt részegen a villamosra, locsolják a sört az emberekre, ordibálnak, és ha valaki rájuk néz, nekimennek.
Akkor én most azt mondom, hogy minden bőrfejű egy rohadt részeges állat, aki csak balhézni akar. Érzed az iróniát?
kedves kérdező te unatkozol?
Írd be a keresőbe,hogy cigány és szerintem kiad 200 kérdést,nem általánosítok 4 családot ismerek akik tisztességesek a többit nem szeretem,de nem foglalkozom velük olyan szinten,mint te főleg nem félek tőlük.Sosem foglalkoztatott,hogy segélyből élnek az ő bajuk hidd el a segély semmire nem elég éheznek amúgy is,menj el borsodba nézd meg milyen a helyzet. A 8.kerületben gondolom rengetek cigány k*rva,strici,éhező emberek vannak,meg nagymenős bandában járó "raj" csávok,de ezen úgysem tudsz változtatni úgyhogy inább éld az életed.
nem érzem az iróniádat. keress még pár ezer embert akibe folyamatosan belekötnek (nem ugyanazok) a bőrfejűek és akkor már lehet mondani, hogy sok bőrfejű ilyen meg olyan.
Ez a te tapasztalatod. Ha körbekérdezgetnénk párezer embert, akkor nem a bőrfejűekkel lenne több bajuk. De ettől függetlenül az általad említett bőrfejűeket se hagynám büntetlenül.
utolsó igazából most megmutattad a valódi arcodat. Te szarsz mindenki másra. Neked jó, mert nem bántanak, mert nem olyan helyen laksz, a többi ember le van szarva, te csak a magad dolgával foglalkozol. Ez itt a probléma.
Valószínűleg fogsz te még olyan helyzetbe kerülni amikor nem lesz melletted senki ismerős de segítségre szorulsz, de nem fog segíteni senki, mert úgy gondolkodnak mint te, hogy nem az ő dolguk. nem kell válaszolnod.
A kérdésedre a válaszom IGEN utálnám őket mint a sz@rt ugyan is ez sohasem fog bekövetkezni és ennél csak rosszabb lesz a helyzet.Én Borsodban lakok és itt a cigányok nagyon elvannak szaporodva és nagyon szemtelenek!Kötekednek törnek zúznak senkit se kímélnek.Ahol lakom 1 roma családot ismerek akik rendesek és dolgoznak.A többiek közmunkán ÜLNEK és elnézik ahogy a hülye magyarok dolgoznak vagy otthon segélyeken élnek 4-6 gyerek mellett! Van egy játszóterünk amit a cigánygyerekek kisajátították maguknak és ha magyar gyerekek mennének játszani azokat megverik elzavarják vagy meglopják szóval ezekből se lesz semmi.
A rendőrség meg tehetetlen mert félnek a cigányoktól.Szóval aki nem itt lakik az nyugodtan jöjjön ide lakni megtudná mi az a cigány bűnözés!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!