Szégyellem a származásom (apám cigány), és eléggé rasszistának tartom magam, mert megundorodtam a cigányoktól ezáltal, ez betegség, vagy előfordulhat?
A cigányokat utálni nem rasszizmus, hanem a tapassztalat :))))
Amúgy én is sok "karamellt" ismerek ahogy mondják, akik nem vállalják fel a származásukat és megvetik a BŰNÖZŐ cigányokat.
Kétlem, hogy betegség lenne :))
Én is cigàny vagyok,és habàr a közvetlen környezetembe sok magyar baràtom volt,cigàny szinte nem is,mégis szégyelltem magam,söt.
Én nekem volt egy lehetöségem külföldre költözni,ahol tolerénsak,söt itt nem is nagyon làtni cigànyt,szoval betudtam illeszkedni.
Haza soha nem mennék màr,undorito ami ma ottfolyik.
Nem vagyok büszke szàrmazàsomra.
Hàt tanàcsként annyit tudok adni,hogy mutass jo példàt:)
ne azt tagadd meg h.cigány vagy,hanem azt, h.tisztességtelen legyél.
a cigányság nem bűn.amúgy is esélytelen h.letagadd.a lényeg h.élj úgy,h.mások se nézhessenek rád ferde szemmel.aki mégis ezt teszi,azzal ne törődj.
nekem is édesapám félig cigány, így én is kaptam egy kicsit. de én nem szégyellem ezt a dolgot. mert apámat a környezete tiszteli, és becsületes embernek tartják. dolgozik, és adózik. én sem mászkálok késsel, és nem kötök bele másokba a kisebbségi komplexus legyőzése miatt...
nincs miért szégyenkeznem :)
Én meg meleg vagyok és utálom a melegek túlnyomó többségét... :D De tényleg :)
Persze, hogy előfordulhat. Nem betegség.
Természetes, hogy utálod azt, ami miatt esetleg mások nem kedvelnek téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!