Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szégyellem a származásom...

Szégyellem a származásom (apám cigány), és eléggé rasszistának tartom magam, mert megundorodtam a cigányoktól ezáltal, ez betegség, vagy előfordulhat?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 23:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6%
Jól teszed.
2009. júl. 31. 17:38
 12/14 anonim válasza:

Hát én is cigány vagyok.Igazábol szégyelem a származásom de sokat segitett.

Segitett:Voltak amikor olyan iskolába kellet beilleszkednem ahol sok cigány volt.Abban segitett hogy én is az voltam.

Hátrányom :Most egy nagyon klassz suliban befejeztem az általánost.Ebben a suliban megutáltam a sajtát fajtám.Ami a legszörnyűbb semmi ok nélkül a cigányok verik a többieket.Én szernényebb vagyok és több okkal a magyar barátaim mint a cigány .(rokonok)Ha lehetne választani nem lennékcigány.Sok kapcsolatban amikor kimondtam az vok dobtak , bár volt olyan kapcsolatom is hogy kimondtam és azt mondták :"nem baj te nem vagy olyan " Igen nem vagyok olyan nem kötözködök sokaknak segitek szoval igaz cigány ellenkező....Megutáltam a cigány zenét ha a csaldába azt hallgatnak kimegyek a házbol .... ez jó jel ....:DBár mondom néha felvállalom hogy az vagyok ha olyan társaságba keveredek ..Ja és mivel fiu vok képzeljétek igazi szerelem csak magyarokkal volt sok cigánylány csak azértjárt velem mert vastag volt a pénztárcám :S:S ezek azok.....

2009. júl. 31. 18:18
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Én lány vagyok, és velem is fordult már elő olyan, hogy az anyagi hátterem miatt voltak velem kedvesek... Csak félig vagyok cigány, nem olyan sötét a bőröm, de ha színesebb ruhát veszek fel, azért látszik, honnan jövök.

Igyekszem jó példát mutatni másoknak! (:

2009. aug. 1. 20:32
 14/14 anonim válasza:
Én 3/4 részben vok cigány és épp h büszke vok rá, mert a tanulmányi eredményemmel kiemelkedek a többi közül és erre büszke vagy ok te se szégyelld magad ezért :D
2009. okt. 5. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!