Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valaki szereti, ha megtapos...

Ha valaki szereti, ha megtapossák, ez betegség? Hogyan alakul ki? Van ennek valami neve?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 01:08
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem betegség. Az illető előző életében minden bizonnyal mamusz, mozgólépcső, vagy perzsaszőnyeg volt.
2010. jan. 29. 01:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fétisnek hívják.
2010. jan. 29. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki szereti ha testileg bántják, fizikailag, az aberráció mazochizmusnak hívják.
2010. jan. 29. 11:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Lehet ezt kezelni?
2010. dec. 16. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Vannak, akik arra gerjednek szexuálisan, ha megalázzák őket, és testi fájdalmat okoznak.

Nézd meg A titkárnő című filmet! Aztán lehet, hogy mégegyszer átgondolod, tényleg muszáj-e "meggyógyulni":)

2010. dec. 16. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:

ez még nem is a megalázás kategória, imserek én olyan srácot, aki nagyon keményen szereti a megalázást, nem is a fájdalom az első, hanem h lelkileg a sárba tiporják, és erre gerjed be sexuálisan (de annyira, hogy pl szereti ha egy srác előtt térdel egy f@szban, és az meg jól lepofozza a fejét, vagy akár többen is, ő meg majdnem elélvez ettől ...)

na eza taposás, ez olyan h tudok ilyenről, de sosem tudtam felfogni, mi a jó benne, de ilyenről is hallottam, és még az se mindegy neki, milyen cipőben taposod meg, ez meg erre gerjed, számomra hihetetlen, de létezik .... bár elég furcsa fazon volt, akiről ezt tudtam, ez igaz

hogy betegség-e ?

hát ugye ezt sztem lábfetishnek hívják, és elvileg létezik diagnosis a fetisizmusra, de hát a frász tudja, sztem nincs olyan, akit ezzel kezelnének :-) nézz csak el a fetishsex oldalra, aztán láthatsz érdekes dolgokat ...

2010. dec. 17. 05:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha a 20 kilós kishúgom megtapossa a hátam, baromi jó, amikor kiroppan:)
2010. dec. 17. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!