Mit tegyek, ha egyszerűen rettegek a cigányoktól?
akarom mondani:"romáktól"
16 éves lány vagyok, és nem egyszer kötöttek már belém teljesen ok nélkül!
rossz (de mégcsak nem is a legrosszabb!) környéken élek pesten, és már nem csak este de fényes nappal sem érzem magam biztonságban. ha meglátok egy nagyobb cigánytársaságot egyszerűen bepánikolok.
lehet, hogy beteges és rasszista p*csának gondoltok de nem ígyvan!tudom hogy vannak rendes emberek is köztük, csak sajnos engem nem ezek a bizonyos rendes romák találtak eddig be...
Kerüld el őket. Ha szembe jönnek, menj át a másik oldalra, de még idejáben. ha felszállnak a villamosra, szállj le. Ne nézz rájuk, elkerülendő a na mit bámulsz beszólásokat. Tökéletesen megértelek. Én sem vagyok rasszista, mégis utálom a cigányokat. Nem a hajuk, bőrük, szemük szine miatt, semmi bajom Bódi Gusztival, Caramellel, Mága Zoltánnal,de még Oléh Ibivel sem!!!!
Azokkal van bajom, akik miatt félelemben élünk, És az a baj, hogy 1000-ből 1 van, aki rendes, és 999 akitől félni kell. De esküszöm, amint megváltozik ez az arány,
szeretni fogom őket.
:(:(:(
köszi a válaszokat, utolsó válaszoló, tényleg elég szomorú, hogy a saját országunk és minket tartanak rettegésben.... de mindegy, siránkozással nem lesz jobb a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!