Szerintetek ez normális? Tinik, hamburger és szex?
Éppen sorban álltam a mekiben, amikor pár tízenéves beállt mögém a sorba (max 16 évesek lehettek). A lány a barátjához a következő mondatot intézte : "drágám, veszel nekem egy csibe burgert? Lécci". Srác erre gondolkodási idő nélkül: "majd ha lesz*o*psz" és elkezdett röhögni. Aztán a kis csaj elment helyet keresni, közben (elméletileg a) barátja meg kibeszélte a többiekkel, hogy milyen vele az ágyban...hogy fogaz-e vagy sem ...stb.
Hm, 16 évesen? Hm, egy kajáldában ilyenről hangosan röhigcsélni? Hm, nyilvánosan megalázni a csajszit, hogy csak akkor kap kaját, ha ... Ilyenek lettek a mai fiatalok?
Szerintetek ez nem gáz? Egyrészt, hogy ilyen fiatalon, és ennyire nyíltan felvállalják és még jókat röhögnek rajta? Pedig egy kedves, mosolygós kis csaj volt, én a helyében, tuti pofán vágtam volna a srácot, amit mondott, és ahogyan mondta... Közben a körülöttem lévő apuka-anyuka a 8 éves lányukkal pironkodtak, a mellettem lévő fiatal pár fej rázva alkottak véleményt az adott esetről. Szerintem sem igazán oda illő volt. Meg persze az teljesen más ha egy házibuliban beszélik ki a saját "kis életüket", de így?
Ti mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!