Szerintetek ez normális? Tinik, hamburger és szex?
Éppen sorban álltam a mekiben, amikor pár tízenéves beállt mögém a sorba (max 16 évesek lehettek). A lány a barátjához a következő mondatot intézte : "drágám, veszel nekem egy csibe burgert? Lécci". Srác erre gondolkodási idő nélkül: "majd ha lesz*o*psz" és elkezdett röhögni. Aztán a kis csaj elment helyet keresni, közben (elméletileg a) barátja meg kibeszélte a többiekkel, hogy milyen vele az ágyban...hogy fogaz-e vagy sem ...stb.
Hm, 16 évesen? Hm, egy kajáldában ilyenről hangosan röhigcsélni? Hm, nyilvánosan megalázni a csajszit, hogy csak akkor kap kaját, ha ... Ilyenek lettek a mai fiatalok?
Szerintetek ez nem gáz? Egyrészt, hogy ilyen fiatalon, és ennyire nyíltan felvállalják és még jókat röhögnek rajta? Pedig egy kedves, mosolygós kis csaj volt, én a helyében, tuti pofán vágtam volna a srácot, amit mondott, és ahogyan mondta... Közben a körülöttem lévő apuka-anyuka a 8 éves lányukkal pironkodtak, a mellettem lévő fiatal pár fej rázva alkottak véleményt az adott esetről. Szerintem sem igazán oda illő volt. Meg persze az teljesen más ha egy házibuliban beszélik ki a saját "kis életüket", de így?
Ti mit gondoltok?
szerintem ez a mai fiataloknál tök normális, sajnos.
és igaz az is hogy a rendes pasik nehezebben találnak barátnőt!
valamitől ez a típus vonzza a lányokat...
Èn 13 éve voltam ennyi idös, és a fiuk ugyan ezt csinálták akkor is. Csak hogy én vagy az én barátnöim ezt nem hagytuk, velünk a barátunk így nem mert beszélni, ha ezt mondta volna, akkor tuti otthagytuk volna abban a pillanatban.
A lányokat sem kell félteni. Már a mi korunkban is volt hogy a strandcempingben ahol ezer fürdözö mellettük a csajt 2-en vitték el egymás után a sátorba.
Nyugodtan lehet minuszolni!
15 vagyok. Igaz még szüz de már volt 1-2 kalandom az ágyban (petting és hasonló). A párom 6 évvel idősebb. De hogy kibeszéljen a haverjaival?! Úgy felpofoznám, hogy kihullana az összes foga!!!
Az a gond, hogy a mai korombeliek nem tudják megtalálni az a vékony kis határt amikor még nem vagy feszéjezett egy iylen téma miatt, de nem is csinálsz belőle polyént. :P
Pl.: ha az én fiúmat megkérdezi egy haverja, hohy hol voltatok tegnep? Miért nem vettétek fel a telefont? Akkor a válasz csak ennyi: Eyütt voltunk / romantikáztunk. És kész. A barátaink is ilyenek. Ez magán ügy.
De pl.: a barátnőm barátja megg egyszer jött hozzám, hogy Zsuzsa (nem ez a neve) már nem akar vele szerelmeskedni. És, hogy mit csináljon? Szóval értitek: Nem beszélgetünk róla nyilvánosan pláne nem röhögünk egymás szexuális élményén, de mégis: ha sorkerül rá akkor eléggé mélyrehatóan tudunk róla vitatkozni.
Persze ez nem jelenti azt, hogy ne nevetnénk 1-1 disznó viccen. Csak a másikon nem.
19:15
ez a normális, nem is értem miért gondoltad hogy ezért minúszolunk. hirtelen felindulásból meg is szórtalak egy plusszal :)
Egy csibe zsömlééért??????,
Édes lehet !!:-))
Legalább kért volna még krumplit meg egy kólát is:-))))
sajnos a legtöbb tini ilyen:S
a kis barbis p*csák mindenre kaphatóak és bejönnek nekik az ilyen fiúk akikből soha nem lesz normális férfi és normális nő nem fog szóba állni velük.
normális,ha valaki ennyi idősen él szexuális életet,de az nem normális,hogy így megalázzák a csajt,és mindenki előtt kibeszéljék az ágyban történteket.én 18 leszek,soha nem viselkedtem közönségesen és nem is fogok,a párom 32 talán épp az az egyik ok,hogy jóval idősebb tőlem,mert nem vágyok ilyen barátra,aki megaláz a haverjai és mindenki előtt.
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Igazából nem is azon voltam kiakadva, hogy már 16 évesen élnek szexuális életet, hanem hogy gúnyt űznek a másikból, és a srác porig alázta a csajt mindenki előtt... Igazából gondolkoztam azon, hogy félrehívom a lányt, és elmondom, hogy jobbat érdemel, de aki fülig szerelmes, annak hiába is magyarázza el az illető, másrészről iszonyúan éhes voltam, alig vártam, hogy sorra kerüljek :))) és mit ne mondjak, az éhség győzött...
Csak teljesen meglepődtem...
Tudod mi ez?
A nevelés csődje. Vagy az hogy nem is kapott semmilyen nevelést. Esetleg lehet a baráti kör hatása, de inkább a médiának köszönhető. És egyetértek hogy szánalmas.
Hidd el vannak normálisabb tizenévesek is, de kevesen sajnos. Egyébként legszívesebben beverném a fejét ennek az idióta hülyegyereknek. De a lány is megnézheti magát: neki ez kellett. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!