Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?...

Szerintetek ez normális? Tinik, hamburger és szex?

Figyelt kérdés

Éppen sorban álltam a mekiben, amikor pár tízenéves beállt mögém a sorba (max 16 évesek lehettek). A lány a barátjához a következő mondatot intézte : "drágám, veszel nekem egy csibe burgert? Lécci". Srác erre gondolkodási idő nélkül: "majd ha lesz*o*psz" és elkezdett röhögni. Aztán a kis csaj elment helyet keresni, közben (elméletileg a) barátja meg kibeszélte a többiekkel, hogy milyen vele az ágyban...hogy fogaz-e vagy sem ...stb.

Hm, 16 évesen? Hm, egy kajáldában ilyenről hangosan röhigcsélni? Hm, nyilvánosan megalázni a csajszit, hogy csak akkor kap kaját, ha ... Ilyenek lettek a mai fiatalok?

Szerintetek ez nem gáz? Egyrészt, hogy ilyen fiatalon, és ennyire nyíltan felvállalják és még jókat röhögnek rajta? Pedig egy kedves, mosolygós kis csaj volt, én a helyében, tuti pofán vágtam volna a srácot, amit mondott, és ahogyan mondta... Közben a körülöttem lévő apuka-anyuka a 8 éves lányukkal pironkodtak, a mellettem lévő fiatal pár fej rázva alkottak véleményt az adott esetről. Szerintem sem igazán oda illő volt. Meg persze az teljesen más ha egy házibuliban beszélik ki a saját "kis életüket", de így?

Ti mit gondoltok?

2010. máj. 8. 18:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
80%
Ezek a mai fiatalok...:D Hiszed vagy sem,én anno 18 évesen egy nyári munka során felszolgáltam egy diákszállón Siófokon és palacsinta volt a vacsidesszert..,a csajszi meg kifogásolta,hogy nem diós..,és mondta,hogy egy diós palacsintáért bármit megcsinálna...:) A többit a fantáziátokra bizom;) Hiába ilyen fiatalkorban nagyon dolgoznak a hormonok! 29F
2010. máj. 8. 19:49
 22/31 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

A kérdezőt szeretném megnyugtatni, hogy sokan nem kaptunk volna "szikrát" a meglepődéstől és talán nem is mertünk volna "beszólni", aminek amúgy sem lett volna sok értelme (pláne a világ nem változott volna meg).

Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, de jó hogy szóltál erről, így felkészültebb vagyok. (2 fiam van, a másik fajtából...)

2010. máj. 8. 20:10
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé szomorú :(
2010. máj. 8. 20:16
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, a kis csajszi egy idő után emeli majd a tarifát, legalább egy Big Mac menüre....
2010. máj. 8. 20:21
 25/31 anonim ***** válasza:
Tényleg elég gáz, ha a pasija, igazán lesz*phatná ingyen is :S
2010. máj. 8. 22:26
 26/31 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellene ebbol olyan kovetkeztetest levonni, hogy a mai fiatalok ilyenek. Van idosebben es fiatalabban is ilyen meg rendes is. A fiu valoban nagy paraszt lehet, de ha a lany ezt hagyja, o sem kulonb. Egyebkent en mar 10 eve is lattam hasonlo esetet sokkal idosebb emberek foszereplesevel. Szoval nem hiszem, hogy csak a mai fiatalok ilyenek. Mindenfele ember el es elt. En az ilyenekre mar oda sem figyelek, mert nem erdemlik meg a figyelmet.

24/N

2010. máj. 8. 22:33
 27/31 anonim ***** válasza:
szerintem poénkodtak
2010. máj. 9. 11:59
 28/31 A kérdező kommentje:

Oké, tényleg furcsán hangzik, hogy a mai fiatalok, meg hát általánosítás is, és gondolom vannak normálisabb fiatalok is... csak ez úgy kiszaladt az ujjaimból.. :)

Még az is rendben, hogy viccelnek, csak az a baj, hogy pont ezzel nem kellene. Viccelhettek volna azzal, hogy nem kapsz burgert, mert elhízol... vagy hogy hová akarsz még hízni? (a csajszi csak kb 40 kg vékony testalkatú volt). Szóval ez tényleg vicc lett volna... vagy ha a srác átkarolva a csajszi nyakát magához húzza és úgy suttogja a fülébe...az talán még romantikus is lett volna... de így...:)

Amúgy értem én a viccet. Múltkor a vasútállomáson álltam, két csajszi egy srác, elkezdték ütlegelni egymást, de viccesen, és még közben röhögtek is...a csaj elkezdett nyafizni, hogy ez már fáj és csíp, a srác, meg erre: csípd vissza, meg azért csíp mert ott a zsír...na erre meg nyugodtan oda vágtam a következőt: pont, hogy nem, tudod, ha ott tényleg zsír lenne, nem fájna mert felfogná az ütésedet :))) a csajok nevettek, a srác csak őőő...-zött :)))

2010. máj. 9. 16:37
 29/31 anonim ***** válasza:
Én már nem szoktam ezen kiakadni...,úgyszólván már(!) semmin sem lepődök meg a mostani fiatalok viselkedésével kapcsolatban...
2010. máj. 9. 20:33
 30/31 anonim ***** válasza:
Kikérem magamnak! Mi az hogy ez a korosztály? Mi az hogy ez a mai nemzedék? Mi az hogy a mai fiatalok? Elmondanád, hogy a tekorodban mivel is volt jobb a helyzet?
2010. máj. 9. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!