Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?...

Szerintetek ez normális? Tinik, hamburger és szex?

Figyelt kérdés

Éppen sorban álltam a mekiben, amikor pár tízenéves beállt mögém a sorba (max 16 évesek lehettek). A lány a barátjához a következő mondatot intézte : "drágám, veszel nekem egy csibe burgert? Lécci". Srác erre gondolkodási idő nélkül: "majd ha lesz*o*psz" és elkezdett röhögni. Aztán a kis csaj elment helyet keresni, közben (elméletileg a) barátja meg kibeszélte a többiekkel, hogy milyen vele az ágyban...hogy fogaz-e vagy sem ...stb.

Hm, 16 évesen? Hm, egy kajáldában ilyenről hangosan röhigcsélni? Hm, nyilvánosan megalázni a csajszit, hogy csak akkor kap kaját, ha ... Ilyenek lettek a mai fiatalok?

Szerintetek ez nem gáz? Egyrészt, hogy ilyen fiatalon, és ennyire nyíltan felvállalják és még jókat röhögnek rajta? Pedig egy kedves, mosolygós kis csaj volt, én a helyében, tuti pofán vágtam volna a srácot, amit mondott, és ahogyan mondta... Közben a körülöttem lévő apuka-anyuka a 8 éves lányukkal pironkodtak, a mellettem lévő fiatal pár fej rázva alkottak véleményt az adott esetről. Szerintem sem igazán oda illő volt. Meg persze az teljesen más ha egy házibuliban beszélik ki a saját "kis életüket", de így?

Ti mit gondoltok?

2010. máj. 8. 18:47
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Elég szomorú, de amint te is látod ez nem zavarta a lányt, sőt talán ezért is van a sráccal mert bejön neki.

Egy normális fiú nehezebben talál magának barátnőt, mint ezek a bunkó típusúak.

2010. máj. 8. 18:55
 2/31 anonim ***** válasza:
89%
Egy csibeburgerért? Olcsó kis k*rva. :/
2010. máj. 8. 18:59
 3/31 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem abban nincs semmi extrém, hogy a 16 évesen szexelnek, a gond az, hogy ilyen a hozzáállás. Sajnos azt hiszik, hogy ez vagány, ez menő, stb. Mármint az, hogy ezt így fennhangon, és igen közönségesen megtárgyalják. Egyszerűen bunkók, ennyi. Gondolom a szüleiktől egy minimális jómodort sem tanultak - bár szerintem a szüleik előtt nem is mernek így beszélni.
2010. máj. 8. 19:01
 4/31 anonim válasza:
100%
Ez tényleg nagyon gáz.De nem minden fiatal ilyen.Én most leszek 18,de eszemben sincs így viselkedni.Vannak ilyenek,akik emiatt érzik menőnek magukat.Rá kellett volna szólnotok,valami szépet és kedveset.Hidd el meglepődött volna. ;)
 5/31 anonim ***** válasza:
86%

16 évesnek még Happy Meal menü való!

Egyébként abszolút jogos a felháborodásod, gyalázat, hogy mit meg nem engednek maguknak a mai fiatalok (nem vagyok sokkal idősebb, de én is kiakadok rajtuk)

6/31 anonim válasza:
76%
Még gyerek a csaj is és nem olyan büszke, mint a többiek, ezért hagyja a fiúnak, h így viselkedjen vele. Én is nagyon sokat értem 2 év alatt (most 18 vagyok). Én 16 évesen már szexeltem barátommal, a korral sztem nincs is probléma, hacsak nem úgy csinálja valaki, hogy 1-2 hét/hónap után rögtön megdugatja magát(mert ez tényleg csak így nevezhető).
2010. máj. 8. 19:03
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
A kiscsajban meg hogy nincs annyi tartás, hogy nem a barátjának könyörög egy hamburgerért?! Halál szánalmas... Én, ha nincs pénzem, és mondjuk ha MEG AKARNAK HÍVNI, inkább mondom azt, hogy köszi, nem vagyok éhes/szomjas, hasonló. Na de így?! Úristen... A srác reakciója megint más kérdés... 18éves vagyok, de elképedek ezeken a kis oics*kon meg p*csökön...
2010. máj. 8. 19:05
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Legszomorúbb az, hogy 1. senki nem vágja pofán a kissrácot, vagy min.nem beszélget el vele, 2. senki nem mondja meg a kiscsajnak, hogy ez ebben a formában nem normális,és megalázó! És akármilyen helyesnek menőnek stb. tartja a srácot, ezt nem kéne eltűrnie. Én lehet szó nélkül se hagytam volna, ha tanúja vagyok az esetnek.

29/N

2010. máj. 8. 19:08
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. Én szégyellem magam, helyettük is.
2010. máj. 8. 19:09
 10/31 anonim válasza:
88%
de bunkó csávó! :O Én akkorát adtam volna neki, hogy az agyvelejét rakták volna be a két zsömle közé...
2010. máj. 8. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!