Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sok cigány miért tagadja le a...

Sok cigány miért tagadja le a származását?

Figyelt kérdés

Egyre több olyannal találkozok, akik egy az egyben letagadják, hogy cigányok. Igaz fehérebb a bőrük, de az arcvonásukon, a viselkedésükön nagyon is meglátszik. A szüleikről nem is beszélve, akik jóval sötétebbek és ezek a jegyek még jobban észrevehető rajtuk.

Persze semmi bajom nem lenne velük ha kulturáltan tudnának viselkedni, de nem tudnak... Akkor meg minek tagadják?

2017. jan. 21. 13:24
1 2
 11/20 anonim válasza:
Somogy megye.
2017. jan. 21. 14:03
 12/20 anonim válasza:

Kössz, jó hogy nem országot írsz. :D

Talán hihetőbb lenne, ha pontosan megneveznéd.

2017. jan. 21. 14:05
 13/20 A kérdező kommentje:
Somogy megyében élek, itt nagyon sok a cigány.
2017. jan. 21. 14:05
 14/20 A kérdező kommentje:
Igazából teljesen mindegy, Somogy megyén belül az összes város és falu tele van velük.
2017. jan. 21. 14:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Gyere el Borsodba, élj itt csak 10 napot utána értékelni fogsz minden más megyét az országban. Sírva fogsz hazamenni.
2017. jan. 21. 14:15
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem megyek :D minek mennék? Azért mert Borsod sz*r attól még Somogy is lehet az.
2017. jan. 21. 14:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Azért ide Szabolcsba is jöhetnétek, hasonló kellemes a légkör mint Somogyban vagy Borsodban:-D
2017. jan. 21. 14:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne is gyere, innen csak elmenni kell.
2017. jan. 21. 14:36
 19/20 anonim válasza:
Mert hiába járok orvosira, beszélek 4 nyelvet és játszom két hangszeren, egyszerűen lenéznek a bőrszínem miatt 19/L /félig roma/
2017. febr. 11. 16:54
 20/20 anonim válasza:
Én alapvetően szeretem a cigányokat,sőt kifejezetten szeretem a kultúrájukat,a zenéjüket,meg ahogy táncolnak. Viszont azt én sem értem meg,hogy ha valaki cigány,akkor azt miért tagadja le. Ha nem is büszke rá,akkor se tagadja már le! Van olyan cigány ismerősöm,aki fekete mint a varjú,és azt mondja,hogy ő nem roma.Akkor mi a fszom,svéd? Ez számomra érthetetlen...
2019. szept. 13. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!