Sok cigány miért tagadja le a származását?
Egyre több olyannal találkozok, akik egy az egyben letagadják, hogy cigányok. Igaz fehérebb a bőrük, de az arcvonásukon, a viselkedésükön nagyon is meglátszik. A szüleikről nem is beszélve, akik jóval sötétebbek és ezek a jegyek még jobban észrevehető rajtuk.
Persze semmi bajom nem lenne velük ha kulturáltan tudnának viselkedni, de nem tudnak... Akkor meg minek tagadják?
Hát én nem tudom milyen környéken élsz, mert eléggé sokat számít ez a dolog.
Ahol én élek ott nem igazán találkoztam ilyen romával, sőt igazából olyannal sem aki csak várja a segélyt..nem szoktam adni az ilyen előítéletekre én jobban szeretem megvizsgálni a dolgokat, és rohadtúl nem van minden ahogy a médiából ömlik a szar.
Nyilván nem azt mondom, hogy nincsenek ilyenek de én rohadtúl nem ismerek egy ilyent sem :D Alapból,ha normális velük az ember ők is azok...
"Mert ebben az országban, nem előnyös cigánynak lenni"
Miért, van olyan, ahol igen?
Én a hírekben mást nem látok, csak hogy pakolják őket hazafelé meg próbálnak tőlük megszabadulni. Elég Kanadára gondolni.
"Ahol én élek ott nem igazán találkoztam ilyen romával, sőt igazából olyannal sem aki csak várja a segélyt."
Hol élsz? Melyik település ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!