Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lopás? Mit csináljak? Az...

Lopás? Mit csináljak? Az illető tagadja, viszont engem nagyon bosszant a dolog.

Figyelt kérdés
Ma ahogy jöttem a suli folyosóján,valószínűleg kieshetett a kezemből a sálam. Csak én meg a barátnőm voltunk a folyosón meg a takarítónő. Ahogy mentem volna ki a suliból,észrevettem hogy nincs nálam a sál,és egyből visszarohantam a terembe hátha ott van. Nem volt,sőt a takarítónő kérdezte hogy "elhagytál valamit?". Egyből megkérdeztem hogy nem-e látta,mire a válasza ez volt:Esküszöm hogy nem én voltam!. Egyértelmű hogy ő volt,nagyon mérges voltam. A tanárok bevédik,mondván hogy nem motozhatják meg. Mit tegyek???
2011. dec. 6. 20:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
37%
Vegyél egy új sálat.
2011. dec. 6. 20:22
 2/21 anonim ***** válasza:
37%
Mintha más nem járhatott volna arra -.-' Egy sál pár száz forint, nehogy már meghurcoltasd szegény takarítónőt!
2011. dec. 6. 20:23
 3/21 anonim ***** válasza:
Te hagytad el.
2011. dec. 6. 20:24
 4/21 A kérdező kommentje:
Oké hogy veszek egy újat,de gyűlölöm ha a szemembe hazudnak:)
2011. dec. 6. 20:26
 5/21 A kérdező kommentje:
Amúgy igen... más nem járt arra mivel még nem csöngettek ki,és csak én,barátnőm és a takarító volt ott. Kb 1 perc múlva vissza is szaladtam,és akkor is csak a takarító volt ott.
2011. dec. 6. 20:27
 6/21 anonim ***** válasza:
Miért hazudna? Más nem mehet be a terembe, vagy mi???
 7/21 anonim ***** válasza:
Valaki kiment mosdóba és meglátta, eltette, ennyi.
 8/21 anonim ***** válasza:

Ez csak egy sál!

Orulj, hogy nem a tárcádat vagy a telefonodat veszitetted el.

9/21 A kérdező kommentje:
Az meg a másik hogy a szegény takarítónőnek nem ez az első húzása... volt miatta kisebb balhé.
2011. dec. 6. 20:28
 10/21 A kérdező kommentje:
Emberek. Semmi nincs ott. Van egy folyosó,termek és ennyi. Se wc se semmi. A termek nagyrészt üresek voltak,vagy még éppen tartott az óra. Senkit nem engednek ki óra közben.
2011. dec. 6. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!