Lopás? Mit csináljak? Az illető tagadja, viszont engem nagyon bosszant a dolog.
Figyelt kérdés
Ma ahogy jöttem a suli folyosóján,valószínűleg kieshetett a kezemből a sálam. Csak én meg a barátnőm voltunk a folyosón meg a takarítónő. Ahogy mentem volna ki a suliból,észrevettem hogy nincs nálam a sál,és egyből visszarohantam a terembe hátha ott van. Nem volt,sőt a takarítónő kérdezte hogy "elhagytál valamit?". Egyből megkérdeztem hogy nem-e látta,mire a válasza ez volt:Esküszöm hogy nem én voltam!. Egyértelmű hogy ő volt,nagyon mérges voltam. A tanárok bevédik,mondván hogy nem motozhatják meg. Mit tegyek???2011. dec. 6. 20:15
21/21 anonim válasza:
ma 20:54
de te is kijársz szarni,és utánad is takarítanak nem???
Mert még magad után sem vagy hajlandó megcsinálni.
Tudod sokan kerültek olyan helyzetben hogy diplomásként takarítanak..Ahol én dolgozom ott is diplomás lány takarít..Ha olyan primitív lennék mint te akkor sem nézném le,mert szépen dolgozik,és nagyon kedves..Az ő munkája miatt mi dolgozok tiszta körülmények között dolgozunk..
Te neked ennyi eszed sincs hogy ezt felfogd..sajnállak nagyon hogy ilyen félresikerült alak vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!