Lopás? Mit csináljak? Az illető tagadja, viszont engem nagyon bosszant a dolog.
Tudod én takarítottam egy szakközépiskolában.
Voltunk vagy 4-en takarítónők..2 év alatt sokszor jött hozzám is olyan diákok akik hol egy mobilt,hol a nyakláncát hogy egyéb értéktárgyakat hagytak el..Volt olyan diák aki simám azzal kezdte,hogy tuti nálam van a mobilja mert senki nem lehetett a terembe rajtam kívül..Na nekem is elegem lett abból,hogy a diákok egyből a takarítót gyanúsítják..Én sosem loptam,és bizony ha jól emlékszem én is ilyesmit mondtam hogy esküszöm,nem én voltam!
A másik takarítónőt többi diák előtt alázta meg egy senkiházi 16 éves azzal hogy tuti ő lopta el az aranyláncát amit a torna óra miatt levett..Mert senki más nem lop csak a takarító..
Végül kiderült hogy bizony nemcsak a takarító jár ott ahol elvesznek a tárgyak,és a nyaklánc is előkerült az egyik osztálytárs zsebéből..
Szóval mielőtt vádaskodnál tedd fel magadnak a kérdést..Szerinted a takarítónőnek megéri hogy ellopjon egy sálat azzal a tudattal hogy az állását is elveszítheti?Gondolod hogy egy 500 forintos sálra van szüksége??
ma 20:39
te idióta..Ha nem lennének takarítok akkor a mocsokban élnél..Mert hogy te tuti még otthon sem takarítasz,és aki alja munkának néz egy takarítói állást az egy semmirekellő elkényeztetett hü**e kölyök akit a szülei tartanak el..
Semmi munka nem szégyen ha megfizetnek érte..Csak hát az ilyen egyszerű alakok mint te ezt nem is értheti meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!