Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? Szomszéd a...

Ti mit tennétek? Szomszéd a házam elé szaratja a kutyáját

Figyelt kérdés
A szomszédom a házam elé szaratja a kutyát, pont a kapubejáró elé. Nekem is van kutyám én is sétáltatom, de nem szaratom mások orra elé. Adjatok jó tippet, az előbb már első felindultságomban ráraktam a szart egy pizzás papírra ( jobbat nem találtam ) és ráírtam, hogy nem volt elég a füstölés? A kutyája ürülékét sem képes felszedni? Pofátlan tahó. De ez így ne kiforrott. Adnátok tippeket?
2016. szept. 29. 10:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
22%

Ja, válaszokat nem szoktam olvasni.

Azért ez eldurvult, feljelentés pedig ilyen esetben kötelező. Mi az hogy kijöttek a rendőrök, és nem reagáltak a tettlegességre? Miért nem bilincsben vitték el őket? Furcsa sztori.

2016. szept. 29. 15:56
 22/29 A kérdező kommentje:
azért nem vitték el, mert nincs bizonyítva! Nem fojt vér, nincs törött csont!egyedül vagyok ellenük, érted?
2016. szept. 29. 16:01
 23/29 A kérdező kommentje:
az meg a másik, sajnos, hogy nem előttük hívtam ki a rendőrséget, hanem haza mentem/menekültem. A rendőr, aki meg kijött hozzám, azt mondta, hogy ne menjek, mert csak konfliktus lesz belőle. Magyarán szólva a rendőrök nem tesznek semmit! Magadnak kell mindent megoldani. Még azt is mondtam a rendőrnek, hogy ezek szerint,ha én is neki megyek és vigyázok rá, hogy ne legyen 8 napon túli sérülés, akkor én is neki mehetek? Bólogatott... egyébként nem a testi fájdalom, az hogy leszorítottak, fejen ütött még ez sem fáj,nem ez a gond, hanem, hogy ezt megmerték tenni...
2016. szept. 29. 16:11
 24/29 A kérdező kommentje:
Ja és nem romák, hanem magyarok puccos házzal és uszkárral..
2016. szept. 29. 16:12
 25/29 anonim ***** válasza:
51%
Átvinni a kakit az ő kapuja elé.
2016. szept. 30. 22:08
 26/29 anonim ***** válasza:
Hát ez hihetetlen... Valami olyasmit kéne kitalálni, amire ők nem tudnak ugyanúgy visszavágni. Ha nem gond, hogy még egyszer megvereted magad, akkor kamerázd be a környéket úgy, hogy a szomszéd kapuja is látszódjon, és utána addig provokáld őket a kapujuk előtt, amik nem durvulnak be. Jobb ötletem nincs nagyon - persze dobálhatod vissza a kutyaszart a kertjükbe, meg akár lefestheted vele a kapujukat, csak az a baj, hogy ezeket ők is ugyanúgy meg tudják csinálni veled. Mindenesetre szarasd a kutyádat a kapujuk elé, és győződj meg róla, hogy a legközelebbi incidensről lesz bizonyíték.
2016. szept. 30. 22:26
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ha a bíróságtól távol marad, azzal már önmagában bajba kerül - amiatt ne aggódj. Elővezetik, és rávernek egy csomó költséget emiatt, szóval nyugodtan csinálj belőle bírósági ügyet.
2016. szept. 30. 22:28
 28/29 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a biztatást! Sajnos a bekamerázást nem tudom megcsinálni, mert a mögöttem lévő utcában laknak, szóval ez ugrott. Amúgy a barátommal és anyukámmal visszamentünk. Becsöngettünk, anyukám kérdőre vonta őket, hogy mi volt a mai incidens, a nagydarab párom oda állt a kapu elé. Persze, most nem mertek kijönni a kapun túl. Nagyon hamar vége lett a "beszélgetésnek", mert tagadtak egyfolytában, utaló jelek voltak, amikor, majdnem elszólták magukat, de belefáradtam, hogy ilyen gyökerekkel vitázzunk. Eljöttünk. Szóval azt mondod, hogy nyugodtan jelentsem fel? A héten megyek ingyenes jogsegély szolgálathoz, vagyis hát remélem, hogy kapok időpontot, holnap hívom őket, remélem ők is pozitívumot tudnak mondani, tanácsolni. Köszönöm a biztatást!
2016. okt. 3. 18:34
 29/29 anonim válasza:
feljelentés megéri! elmegy az egésztől a kedvük, de kérhetsz távoltartási végzést is! sőt azt azonnal, ha teheted, ebből következik majd az is ha bírósági ügy lesz a bíró azt is látja majd hogy kértél ilyet, tehát félsz tőlük, tehát teljes mértékben igaz a támadás. nomeg addig nem mehetnek az utcátokba se, mert egyből ráhívhatod a rendőrt és akkor elviszik mert megszegte a távoltartásit. nem tudom az hány nap szokott lenni...ennek utána kell kérdezned.
2016. okt. 4. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!