Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? Szomszéd a...

Ti mit tennétek? Szomszéd a házam elé szaratja a kutyáját

Figyelt kérdés
A szomszédom a házam elé szaratja a kutyát, pont a kapubejáró elé. Nekem is van kutyám én is sétáltatom, de nem szaratom mások orra elé. Adjatok jó tippet, az előbb már első felindultságomban ráraktam a szart egy pizzás papírra ( jobbat nem találtam ) és ráírtam, hogy nem volt elég a füstölés? A kutyája ürülékét sem képes felszedni? Pofátlan tahó. De ez így ne kiforrott. Adnátok tippeket?
2016. szept. 29. 10:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
47%
a kutyakaka mellé a zacskóba mellékeld az akciójáról készített fotót is. Meg egy kis cetlit, hogy nem igényled a gyep trágyázását. Bár kevés időd van, de napi szinten annyi belefér, hogy a postaládájába visszavidd az otthagyott csomagocskát. :D
2016. szept. 29. 13:33
 12/29 anonim ***** válasza:
29%

Nálunk közös, osztatlan terület van, ahová a szomszéd kutyája állandóan odaszarik, és a kedves szomszéd van hogy egy hónapig nem képes összeszedni a korcsa után az ürülékeket. Már én is gondoltam, hogy ráteszem a kocsijára, vagy egyszerűen a képébe nyomom, de akkor 1: még én kerülnék bajba 2: olyan undort kapnék, amiből sosem épülnék föl.

Sajnos még én sem találtam meg a megfelelő megoldást, remélem Neked sikerül!

2016. szept. 29. 14:39
 13/29 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel mi sült ki belőle:)
2016. szept. 29. 14:48
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Ha annyira érdekel, hogy mi sült ki belőle, akkor legyen annyi eszetek, hogy elolvassátok a kommenteket, mert már lezajlott a dolog.
2016. szept. 29. 15:04
 15/29 A kérdező kommentje:
Sajnos rendőrségi ügy lett belőle. Ugyanis, amit átvittem, azt visszadobta a kertembe. Visszamentem szétszórtam a kapujuk előtt, jött kifelé üvöltve, hogy szeded fel baz.d.meg... nekem jött megfogta mind a két karomat tolt hátra felé, én sem hagytam magam, jött a felesége lefogta a a karomat a hajamat tépték, a fa.szi arcon ütött. El mondtak mindennek.. A rendőröket kihívtam, de mivel egy lila folton kívül semmi komoly nincs, legalább is most még nem látok, nem lenne értelme feljelenteni őket, illetve 30 napom van, hogy meggondoljam. Orvosi látlelet kellene, bizonyítani a támadást és 8 napon túli sérülés. Másképpen, csak bíróságra járhatnék, ahol ők meg nem jelennek meg... Szóval így jártam, ezentúl mp3 lejátszó és telefon nélkül nem megyek ki az utcára. De a kutyámmal arra fogok járni, mert nem fogok bujdosni előlük. Ro.hadjanak meg.
2016. szept. 29. 15:35
 16/29 anonim ***** válasza:
32%
Mondtam, hogy mérgezd meg, látod-látod, még én voltam a barom.
2016. szept. 29. 15:36
 17/29 A kérdező kommentje:
Igen, de nem a kutyával van a bajom, hanem az etikátlan roh.adékkal
2016. szept. 29. 15:38
 18/29 anonim ***** válasza:
#16 még mindig te vagy a barom, meg a szomszéd.
2016. szept. 29. 15:39
 19/29 anonim ***** válasza:
Az a szar szépen fog mutatni a házfalán, de a postaládában sem rossz. De előbb beszélnék vele.
2016. szept. 29. 15:45
 20/29 Andizsuzsi ***** válasza:
77%

" De előbb beszélnék vele."

Megverték. Mit kellene még megbeszélniük?

2016. szept. 29. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!