Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? Szomszéd a...

Ti mit tennétek? Szomszéd a házam elé szaratja a kutyáját

Figyelt kérdés
A szomszédom a házam elé szaratja a kutyát, pont a kapubejáró elé. Nekem is van kutyám én is sétáltatom, de nem szaratom mások orra elé. Adjatok jó tippet, az előbb már első felindultságomban ráraktam a szart egy pizzás papírra ( jobbat nem találtam ) és ráírtam, hogy nem volt elég a füstölés? A kutyája ürülékét sem képes felszedni? Pofátlan tahó. De ez így ne kiforrott. Adnátok tippeket?
2016. szept. 29. 10:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%

Odatenném a bejárati ajtaja elé, egy cetlivel, hogy elhagyott valamit, és pár infóval, hogy hol vehet zacskót a kakinak.

Mondjuk első körben csak normálisan szólnék neki. De ha nem hat, akkor jöhetnek ilyen kedvességek :)

2016. szept. 29. 11:09
 2/29 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm!!! Már én is ezen gondolkodom, mert az első felindultság nem jó! Már az jár az eszemben, hogyha még neki áll feljebb, akkor megígérem, hogy legközelebb nem számít, hogy szaros lesz a kezem, a képébe nyomom.
2016. szept. 29. 11:12
 3/29 anonim ***** válasza:

"Már az jár az eszemben, hogyha még neki áll feljebb, akkor megígérem, hogy legközelebb nem számít, hogy szaros lesz a kezem, a képébe nyomom."

Ez pontosan az az első felindultságból kitalált reakció, amelyet te el akarsz kerülni, és amellyel csak az ő szintje felé süllyedsz (még ha nem is teljesen le odáig). Szerintem a hármas jó ötletet adott, de az is elég, ha szó nélkül, de következetesen visszadobálod a kutyakakit az ő kertjébe/az ő ajtaja elé. Előbb-utóbb talán leesik, hogy nem éri meg neki.

(Elvileg még azt is csinálhatnád, hogy rejtett módon felvételt készítesz róla, ahogy ott szaratja a kutyát a kapud előtt, aztán bemószerolod, hogy kapjon pénzbírságot. De nem tudom, hogy ennek mennyi realitása van - foglalkoznának-e egyáltalán egy ilyen üggyel, vagy hogy nem téged vennének még elő szegény szomszéd személyiségi jogainak megsértéséért... szóval jó lenne, ha valaki más tudna kommentálni, hogy ez milyen szinten jó lehetőség.)

2016. szept. 29. 11:34
 4/29 anonim ***** válasza:
93%

A videófelvételért nem veszik elő, ha kiírja jól láthatóan, hogy: Kamerával megfigyelt terület.

Letölthetőek ilyen táblák előnézeti képei, némelyik elég jó minőségű. Kinyomtani, aztán be egy nylonba, kitenni a kapura és nyugodtan lehet videózni.

2016. szept. 29. 11:50
 5/29 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Zacskóval felszeded, és a kapujára akasztod. Következetesen minden alkalommal.
2016. szept. 29. 11:58
 6/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát köszönöm szépen a válaszokat! :-) Közben megcsináltam, már túl vagyok raja. Fogtam egy lipóti pékséges zacskót belelapátoltam a kakit és egy cetlit rátűztem, amin ez állt: Ezt a csekélységet itt felejtette. Megadtam egy weboldalt és néhány tanácsot a kaki felszedésével kapcsolatban. Majd átmentem és becsöngettem, ki jött a feleség és elmondtam,hogy a férje oda kakiltatja rendszeresen a kutyust. Be ment volna a nő, de kérdeztem, hogy mit csináljak a kezemben lévő zacskóval. Mondta tegye csak le ide - itt jó lesz? kérdeztem, - persze jó mondta. Majd megköszönte a kedvességem ( ál udvariassággal )én meg mondtam, hogy szívesen! Az volt a jó, hogy végig mosolyogtam :-)
2016. szept. 29. 12:15
 7/29 anonim ***** válasza:
0%
Verd meg őket
2016. szept. 29. 12:17
 8/29 anonim ***** válasza:
93%
Éjszaka lapáttal felszeded és bevágod a kertjébe. A lapátot ne.
2016. szept. 29. 12:28
 9/29 anonim ***** válasza:
Majd írd meg egy-két hét múlva, hogy milyen eredménnyel zárult az akció, kíváncsi vagyok rá.
2016. szept. 29. 12:29
 10/29 anonim válasza:

én is kiváncsi vagyok rá!

amúgy ha tudod akkor mások előtt is mond el a történetet. pl jönnek hozzájuk vendégek és akkor is játszd el ezt a momentumot. amikor látják, hogy be is égeted őket széles vigyorral, nah akkor be szokták adni a derekukat!

2016. szept. 29. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!