Ti mit tennétek? Szomszéd a házam elé szaratja a kutyáját
Odatenném a bejárati ajtaja elé, egy cetlivel, hogy elhagyott valamit, és pár infóval, hogy hol vehet zacskót a kakinak.
Mondjuk első körben csak normálisan szólnék neki. De ha nem hat, akkor jöhetnek ilyen kedvességek :)
"Már az jár az eszemben, hogyha még neki áll feljebb, akkor megígérem, hogy legközelebb nem számít, hogy szaros lesz a kezem, a képébe nyomom."
Ez pontosan az az első felindultságból kitalált reakció, amelyet te el akarsz kerülni, és amellyel csak az ő szintje felé süllyedsz (még ha nem is teljesen le odáig). Szerintem a hármas jó ötletet adott, de az is elég, ha szó nélkül, de következetesen visszadobálod a kutyakakit az ő kertjébe/az ő ajtaja elé. Előbb-utóbb talán leesik, hogy nem éri meg neki.
(Elvileg még azt is csinálhatnád, hogy rejtett módon felvételt készítesz róla, ahogy ott szaratja a kutyát a kapud előtt, aztán bemószerolod, hogy kapjon pénzbírságot. De nem tudom, hogy ennek mennyi realitása van - foglalkoznának-e egyáltalán egy ilyen üggyel, vagy hogy nem téged vennének még elő szegény szomszéd személyiségi jogainak megsértéséért... szóval jó lenne, ha valaki más tudna kommentálni, hogy ez milyen szinten jó lehetőség.)
A videófelvételért nem veszik elő, ha kiírja jól láthatóan, hogy: Kamerával megfigyelt terület.
Letölthetőek ilyen táblák előnézeti képei, némelyik elég jó minőségű. Kinyomtani, aztán be egy nylonba, kitenni a kapura és nyugodtan lehet videózni.
én is kiváncsi vagyok rá!
amúgy ha tudod akkor mások előtt is mond el a történetet. pl jönnek hozzájuk vendégek és akkor is játszd el ezt a momentumot. amikor látják, hogy be is égeted őket széles vigyorral, nah akkor be szokták adni a derekukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!