Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az ilyeneket milyen módon...

Az ilyeneket milyen módon lehet emberi viselkedésre bírni?

Figyelt kérdés

Korábbi kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__705384..

Azóta sikerült azt az információt szereznem hogy a "zaj nem tartozik a birtokvédelem és a jegyző hatáskörébe" ergo feldughatom magamnak. Az előző kérdésemben leírt viselkedés azóta is folytatódik, egyetlen perc csend nem volt ma sem a lakásban. Reggel hat órakor arra ébredtem hogy a 4 éves gyerek ordítva vinnyog, és valami nehéz tárggyal püföli a padlót, és ez azóta is tart, ergo vissza sem tudtam aludni. Gyakorlatilag remeg mindenem, hónapok óta nem tudok pihenni. Tényleg nincsen semmi mód arra, hogy egy, a vaginájának parancsolni képtelen véglényt és a kompániáját rábírjuk a közösségi normák tiszteletben tartására? Bármilyen tippet szívesen fogadok.

2015. júl. 28. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:

"zaj nem tartozik a birtokvédelem és a jegyző hatáskörébe"

Ez nem így van, kérjél törvénycikket.

2015. júl. 28. 19:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Online olvastam egy jogsegélyjel foglalkozó cikkben, amit pont az ilyen esetekre írtak, hogy sajnos a hasonló helyzetek kezelésére nem létezik hatékony törvényi megoldás, mert a zaj alapvetően nem tartozik birtokvédelmi hatáskörbe, mert nem rongálja a birtokot, és nem eredményezi a birtok használhatatlanná válását. Amivel nem értek egyet egyébként. Esetleg be tudnád linkelni a megfelelő passzust ami leírja hogy mégis?
2015. júl. 28. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor próbálkozz a rendőrségen.

Szerintem sem birtokháborítás, hanem csendháborítás.

2015. júl. 28. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha hivatalos úton nem jutnál semmire, én visszaadnám nekik a kölcsönt. Valamikor ők is aludni szeretnének. Na ilyenkor kell neked zajongani, direkt rájuk fókuszálva (pl kopogni a plafonon, stb). Ha lejönnek és dörömbölnek az ajtón, nem kell kinyitni, majd megunják. Addig sem alszanak. Aztán folytatni, ahol abbahagytad. Majd valamikor hajnalban/reggel, amikor már mindenki alaposan lefáradt és kimerült, mindenki elmegy szépen aludni. Aztán ha találkozol velük, meg lehet kérdezni, hogy ugye milyen jó egy zajos szomszéd mellett lakni, aki nem hagy élni? Nem? Akkor legyenek szívesek visszafogni magukat, vagy ez a program rendszeres lesz.

Ez számodra is nehéz, de saját elmondásod alapján most sem sokkal jobb a helyzeted. Ellenben a problémás seggarcok jól elvannak, mint a befőtt. Na, ezen kell változtatni, hogy ne érezzék már olyan jól magukat!

2015. aug. 2. 04:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!