Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tamás szerelmes Petibe. Lehet...

Tamás szerelmes Petibe. Lehet ennek rossz vége?

Figyelt kérdés

19 és 21 évesek, évfolyamtársak, és Peti nagyon nyitott, kedves srác, tök elfogadja Tamást, csak mindig mondja neki, hogy sajnos nem lehet semmi, mert hát ő heteró, nem tehet róla. Ezt úgy meg is érti Tamás, de teljesen oda van érte és úgy féltem, hogy valami rossz történik esetleg, ha végleg rádöbben, hogy nem lehet semmi köztük.

Csak mert jó haverok, sokat vannak együtt stb, de el nem tudom képzelni, merre mehet ez a történet idővel, de egy jó ideje már tart, vagyis Tamás csak egyre szerelmesebb Petibe. És emiatt meg egyre elkeseredettebb is.

Szerintetek? Hiába mondja neki az ember racionálisan, hogy reménytelen a dolog, nem fogadja el, mert nagyon oda van a fiúért, és azt mondja, nem is kell neki senki más, és hogy még ennyire szerelmes sosem volt.

Szerintetek mit lehet itt tenni?

Én egy jó barátnője vagyok, szintén évfolyamtárs.

2010. ápr. 23. 18:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, hát hasonlóról már volt szó, sőt még a hetero Peti haverja is mondta neki, hogy szívesen elmegy vele meleg szórakozóhyelre mert nem érdekli, mármint nem ltá bnenne semmi furcsát, és a bnőjével szívesen elmennek 3-asban. Majd próbálom rábeszélni, de hát az egyetlen válasza erre persze az volt, hogy de ottt melegek vannak ...
2010. ápr. 25. 07:40
 12/13 anonim ***** válasza:

A srácnak még mindig bajok vannak az identitása körül.

Egy nyugodt baráti borozgatás alkalmával beszélgess el vele.Nem tudom mennyire vagytok jó viszonyban, nem biztos hogy elsőre pont neked akarja kiönteni a lelkét. Remélem eddig nem adtál neki okot arra, hogy ne bízzon benned (kiröhögés, pletyka... tejóég, remélem a Peti és a Tamás nem az igazi nevük...kérlek mondd, hogy nem!) A szexualitás nagyon kényes téma, a egészséges meleg ember nem teregeti ki a legbelsőbb vágyait bárkinek manapság. Sajnos ez egy ilyen világ, nem árt vigyázni a szánkra.

No mindenesetre ezeket kérdezd meg tőle:

Mi az ami megfogta Petiben? Ha Peti valamien csoda folytán viszonozná a rajongását összejönne vele? Ami a dolog hátterében lehet az egyrészt a testiségtől való ódzkodás. Nagyon sok meleg srác tart a szextől... A társadalom tudat alatt nagyon sok görcsöt nevelt az LMBT emberekbe, ezeken van aki nehezen jut túl. Pláne ha még a vallása is ott van, mint hab a tortán.

Ő mint meleg definiálja önmagát? Teljesen megbékélve biztos nincs a dologgal, de ha már elismeri a dolgot, az jó... Talált olyan példaképet ami alapján el tudja képzelni hogy 5-10 év múlva milyen élete lesz? Tud meleg férfit a médiában aki számára elfogadható szerepképet sugároz, tud vele azonosulni?

Ő maga szivárogtatta ki hogy szerelmes a barátjába vagy más pletykálta el?

Ami még taszíthatja, hogy nem tetszenek neki az un. flamboyant gay pasik. Nem szeretne ilyenné válni, nem is akar ilyen emberrel összejönni. Akár azt is hiszi minden meleg pasi szükségszerűen ilyen... ez persze hülyeség, ezeken az arcokon mi is néha már röhögünk.

Kérdezd meg az ideáljáról... Milyen ember mellett tudná leélni az életét? Külsőleg és belsőleg milyen tulajdonságokat tart vonzónak? Esetleg kezdeményezhetsz vele ilyen 'csajos' dumálást. Melyik sztár teszszik? Aztán később meg lehet beszélni mondjuk a kocsmában felbukkanó random srácokat is... Ezt mi is csináljuk a fiú és leszbikus barátokkal, persze csak az ízléses fokig.

ugyanaz a lány

2010. ápr. 26. 10:02
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi megint, hűha sok kérdés, mire itt válaszolnék, elfelejtem anagy részét, de próbálok.

Természetesen nem az igazi nevük, és nem is annyira van pletyka, mert mindketten abszolút maszkulinok, senki nem gondolna ilyet Tamásról sem, csak mi vagyunk annyira jóban, hogy nekem elmondta, na meg mondjuk azt senki nem tudja hova tenni sztem, miért is vannak egyfolytában együtt ....

Amiket kérdezel, nagyrészt nem igen tudok válaszolni, csak azt, hogy ő melegnek tartja magát, ezzel nincs gond, de hát az már problémásabb, hogy pont az izgatja a legjobban Petiben, hogy heteró, és azt mondja, egy meleg srácban nincsenek meg olyan dolgot, amiket ő Petiben értékel nagyon. Nem tudom hogy és mit ért ez alatt, de azt mondja, egélsz más a gondolkkodása, a szeméylisége, mint a meleg srácoknak, mert ismer melegeket is, de azt mondja, egyiket se tudná elképzelni magának.

Az egyértelmű, hogy feminin fiút nem akar magának, de itt a heteróságon túl egyáltalán Peti személyisége az ami nagyon megragadja őt, azt mondta. Meg hát olyanokat, ami tényleg elárulja, hogy fülig szerelmes belé, pl. hogy teljes izgalomban van már csak a finom illatától ... és hasonlók. Az az érdekes, hog y Petit ez abszolút nem zavarja, bár sztem mégse olyan érdekes, hiszen egy magával tiusztában levő heteró fiú tudja magáról, hogy ő úgymond eltántoríthatatlan heteró és lehetnek együzt a nap 24 órájában, akkor se lesz ettől ő meleg. Na ezt meg én nagyon bírom a Petiben, hogy így áll hozzá, na csak ez meg még fokozza azt, hogy Tamás kész legyen tőle teljesen.

De itt valaki olyan rosszindulatúan azt írta, hogy mert erőszakosak a melegek és pont emiatt nem bírja őket senki stb, na ezt nem mondanám, mert Peti is nagyon bírja Tamást, nyilván különben nem lennének együtt annyit. Na meg Tamás se az a tucatmeleg srác sztem, na lényeg h ezer és ezer apróság ....

De azért haladás, hogy hajlandó eljönni meleg szórakozóhelyre, csak hát ha úgy áll hozzá, hogy Petin kívül másra nem is néz, akkor ez is kétes, mindenesetre reménykedek benne, hátha mégis.

köszi !!

2010. ápr. 26. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!