Piáltunk és elég rossz vége lett. Lentebb az eset. Valaki tanács?
Mennyi idősek vagytok? Mennyit ittatok? Szerintem ez nem olyan súlyos eset azért!
Az igazgató meg nagyon gerinces ember lehet! Rögtön a szülőket hívni, úgy is kell!
Miért kit kellett volna hívnia? Talán a húsvéti nyuszit?
Egyébként elbeszélgettek, amire nem akartok, arra nem válaszoltok. Majd legközelebb pedig előbb gondolkodtok, aztán cselekedtek.
"Miért kit kellett volna hívnia? Talán a húsvéti nyuszit?"
Az iskola környékén max. a rendőrséget hívhatta volna, persze a legtisztességesebb, hogy először simán elküldi őket. A szülőknek semmi köze ehhez, legalábbis az igazgató nem mondhatta volna el, ez személyiségi jogot sért.
Egyébként meg simán mondjátok el, hogy ittatok, és kész. Mondjátok, hogy kiadták nektek, nem kell belekeverni senki mást.
Amúgy én sem értem, hogy ha este történt akkor mi köze van hozzá...
Hány éves vagy?? Mert ha 12 akkor még talán szólhat a szülőnek, de ha 16-17, akkor szerintem nem kellene már ezen lovagolnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!