Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó volt a randi, csak a vége lett rossz. Adjak még 1 esélyt?
Randiztam 1 sráccal, aki bejön külsőleg is, és jól elbeszélgettünk, szép környezetben.
viszont a randi végén felhívta az exnője. ő fel is vette a telefont, és kb. 10 percig veszekedett a csajjal, aki kérdezgette hol van, mit csinál, kivel, hogyan, meddig, számoljon be mindenről.
én csak ott hallgattam, ahogy a srác ismételgette, hogy most nem alkalmas, le kell tennie, majd később etc.
mikor letette, mondta, hogy féléve szakított a csajjal, már túlvan rajta, de szegény csajnak nincsenek barátai, és ezért keresi még sokszor őt (meg mondta, h mikor jártak, akk is folyton hívta).
viszont én már ráfaragtam 1 srácnál előtte, akinek nagyon beteg, féltékeny excsaja volt(meg akart veretni, elmondott mindennek, hazugságokat terjesztett rólam stb.)
és nincs szükségem újabb hasonlóra.
Mit tennétek? Én azt mondtam a srácnak, h beszélje meg a csajjal a dolgokat, de azt mondta, nincs mit megbeszélni. O__o
20/L
Mit beszélne meg vele..? Elvégre nem a barátnője, a srác meg amúgy sem mondta meg h mit csinál (mondjuk én csak azért is megmondtam volna..)
Szerintem megér ez még egy próbát részedről..
Szabály: Randin nem telefonálgatunk. Illetlenség.
Dobd ki.
ez bántott is kicsit. voltam hasonló helyzetben régen, mikor 1 exem hívott 1 randi közepén, de fel sem vettem.
ez úgy elbizonytalanított. lehet, h tényleg nem kéne akk erőltetnem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!