Tamás szerelmes Petibe. Lehet ennek rossz vége?
19 és 21 évesek, évfolyamtársak, és Peti nagyon nyitott, kedves srác, tök elfogadja Tamást, csak mindig mondja neki, hogy sajnos nem lehet semmi, mert hát ő heteró, nem tehet róla. Ezt úgy meg is érti Tamás, de teljesen oda van érte és úgy féltem, hogy valami rossz történik esetleg, ha végleg rádöbben, hogy nem lehet semmi köztük.
Csak mert jó haverok, sokat vannak együtt stb, de el nem tudom képzelni, merre mehet ez a történet idővel, de egy jó ideje már tart, vagyis Tamás csak egyre szerelmesebb Petibe. És emiatt meg egyre elkeseredettebb is.
Szerintetek? Hiába mondja neki az ember racionálisan, hogy reménytelen a dolog, nem fogadja el, mert nagyon oda van a fiúért, és azt mondja, nem is kell neki senki más, és hogy még ennyire szerelmes sosem volt.
Szerintetek mit lehet itt tenni?
Én egy jó barátnője vagyok, szintén évfolyamtárs.
Ha a hetero barátod szerelmes egy hetero lányba, aki nem szerelmes viszont, akkor mit tehetsz?
Semmit.
Szerelem, tök mindegy, hogy hetero, vagy homo.
Nincs igazad.
A szerelem mindenkinél ugyanolyan szerelem. Mindenki ugyanakkorát esik pofára, ha nem jön össze a dolog.
A srác tudja, hogy esélye sincs. Inkább ismerkednie kellene meleg srácokkal, akiktől várhat is valamit. Mert a hetero az ő kedvéért nem lesz homo.
Mondd meg neki, hogy ez lehetetlen és kész. Ha egy néger feketének születik, akkor nem lesz belőle fehér (bár ma már a tudomány akár csodákra is képes).
Ettől ő jót nem várhat, az biztos. Csak rá kéne döbbenteni, addig beszélni vele, amig fel nem fogja, hogy ez teljesen reménytelen és csak magától veszi el az időt.
Hát ja, de tudod a szerelem vak, szóval racionálisan magyarázhatom én neki ....
Most ha olyan szinten oda van érte, hogy már az illatától a mennyekben van ahogy mondja nekem, és egyfolytában együtt vannak amikor csak tudnak, na ez baromi nehéz ügy. A hetero srác meg nem bunkó szerencsére, szal nem cikizi, semmi, sőt jól elvannak és sztem ez meg csak adja a reményt neki, hogy hátha tán mégis vagy nemtom.:(
De semmi túl jó kimenetele nem lehet, annyi biztos.
Egy FONTOS dolgot kifelejtettem az egészből, bocsi:
Tamás pontosan azért (is) szerelmes Petibe, mert hetero, azt mondja, hogy neki meleg srác nem kell, ő csak hetero srácba tud szerelmes lenni, és csak hetero srác kell neki, tehát ez úgy alapból itt indul.
Neki csakis heteró kell, meleg nem, de ha úgymond megkapna egy heterót, akkor az illető már nem lenne heteró, hanem homo, mert különben miért jön össze egy fiúval?!
Szerintem te is látod, h itt nincs mit tenni, mert ez kb. olyan vágy a részéről, mintha azt mondanám, h én egy sellővel akarok összejönni, és csakis egy sellővel....tehát LEHETETLEN!
Egyébként az lenne a minimum, h elfogadja, h "Peti" nem olyan, ha cserébe elfogadja Peti, h Tamás még pedig olyan.
Inkább próbáld meg megértetni "Tamással", h nem csak körülötte forog a világ.
Hát ne haragudj, de sok minden elmondható erről a Tamás srácról, de hogy hisztis meg erőszakos lenne, az nem igazán. És mondtam h mellesleg nagyon jó haverok, csak hát .... van ez a kis gixer.
Mélg az én szememben is tök aranyosak ahogy mindig együtt vannak, de gondolhatod ha a heteró srácnak ez terhes lenne, nyilván nem lenne oda a barátságáért. Vagy tévedek?
Lényeg h koránt sem olyan egyszerű ez, ahogy itt utoljára leírod.
Én is éltem hasonló szituációban évekig. Fülig szerelmes voltam a legjobb barátnőmbe, de mivel tudtam, hogy teljesen esélytelen a dolog nem mondtam meg neki nem a krtam beáldozni a barátságot.
Azt, hogy csak a heteró pasik jönnek neki be, én úgy fordítanám hogy maszkulin barátot szeretne. Erre teljességel van is esélye, különösen ha ő egy kicsit lányosabb. Ha meg nem akkor se kell kétségbe esni, mert vannak olyan meleg párok is ahol mindkét fél férfias. Ha Tamás talál magának valakit aki szerelmes is belé és még neki is tetszik, valószínüleg megoldódik a szituáció. Egy plátói szerelem lehet erős, de egy viszonzott sokkal jobb érzés.
Szerintem cibáld el a srácot egy melegbárba, a társoságod valószínüleg segíteni fog neki, hogy ne érezze magát hülyén. Csomószor van hogy barátok lejönnek ilyen helyekre, nem csak a heterókank biztonságosabb érzés falkában vadászni. Meg nézz utánna te is a melegeknek meg az egész hátterének, hogy ha kell tudj neki tanácsot adni.
egy leszbikus lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!