A Simsonom 2-es fokozatban miért nem húz az elején, csak a fokozat vége felé? Rossz az alapjárati fúvóka?
1-es fokozat oké, elejétől a végéig kihúzza. Kapcsolom fel a 2-est, majd meg hal a motor, majd amint jobban begyorsul már rendesen pörög és húz. Utána gond nélkül a 3-as.
Mi lehet a baj? Valami a karburátorral? Ma szétszedtem és nem volt eltömődve se az alapjárati, se a főfúvóka.
Simson S51 - 3 sebességes
Nekem 4 gangos a simóm,lehet hogy a 3 gangoson hosszabb a kettes...
Mindig ilyen volt,vagy mostanában csinálja?
Ha nincs benne erő és a karbi és a gyújtás környékén minden rendbe van akkor a henger, dugattyú környékén kéne körül nézni. Lehet hogy a nagy dugattyú holtjáték miatt nincs rendes kompresszió.
Ha regisztrálsz a simson.hu-n ott többnyire hozzáértő szakemberek válaszolnak a fórumon.
én csak arra tudok gondolni, hogy nagyon amatőr vagy
tehát pl. az 1-est nem húzatod ki, ameddig illik, és amikor kapcsolod a 2-est, nincs meg a kellő fordulat, és ezért döglődik, tehát húzasd ki jobban 1-esbe
a belekuplungozást pedig nem ajánlom, mert tényleg nem jó a motornak
Amatőr???
1-esben már majd szét száll a motor néha.
Attól, hogy B-s jogsit van attól még nem biztos, hogy a motorozás is megy.
A kuplungot ne csúsztasd, ott a kompresszióval lesz gond és is így voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!