Milyen a gimis élet?
Érdekelne milyen a gimis élet, miket tanulnak milyen füzet kell, beilleszkedés milyen.. Minden vele kapcsolatban. Esetleg ha tudtok valamit a Debreceni Szent Joeról az is érdekel. Hatosztályosba megyek.
12/l
A "gimis élet" mint olyan a tanulásról és a barátokról szól (jó esetben). Kb. ugyanannyi vagy több órád lesz, mint általános iskolában, de mindent magasabb szinten tanulsz. Elkezded részleteiben szemlélni a világot, szerencsés esetben kialakul a kritikus gondolkodásod, aminek köszönhetően átlátsz nagyobb folyamatokat, jobban megérted, mi miért történik a világban.
Ahogy előttem is írták, kialakulnak társaságok, ugyanúgy jelen lesz a klikkesedés, mint általános iskola végén. A gyerekek 14-16 éves kor között a legkezelhetetlenebbek, utána kicsit lenyugszanak. Mindenki elkezd az ellenkező nemmel foglalkozni, ez úgy néz ki, hogy a fiúk egy része szégyenlős és hallgatag, más része pedig nagyszájú és állandóan kérkedik. A lányoknál is lesznek csendesebbek, visszahúzódóbbak, tanulósabbak, mások pedig bulizni járnak és jellemzően idősebb pasira vadásznak. Általánossá válik az iskola utáni összejárás, a hangadók elkezdenek inni.
Egyetem felé közeledve meg elkezdenek az emberek komolyabban tanulni és adott irányba specializálódni.
A fő az, hogy jó társaságba kerülj, ne idióták közé, ne nézzenek ki, legyél jóban, akivel tudsz. Nem kell a feltűnést keresni, úgyis kitűnik, hogy miben vagy jó. Legyenek megbízható barátaid, akivel majd számíthattok egymásra, és járj szakkörökbe, ismerkedj minél többféle emberrel.
21; köszönöm, Nekem is ez lenne a célom . Reménykedek abban, hogy egyházi suli, akkor normális mindenki.
22; nagyon sajnállak, DE figyelj ők lesznek a börtönlakók stb. , belőled meg a normális, dolgozó felnőtt.
Hát én mint a mindentudó szaki azt mondom hogy jóó
😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!