Csak én várom már ennyire a sulit? 9. -es leszek, esetleg eltudnátok látni pár tanáccsal? Milyen a gimis élet? Milyen a kollégiumi élet? (Mert ugye kolis is leszek. )
Figyelt kérdés
Mire számítsak?
A válaszokat előre is köszi! :)
2013. aug. 8. 22:57
1/11 anonim válasza:
Mire számíts? Sok, nagyon sok beké
3/11 anonim válasza:
Állandóan figyelned kell arra hogyan nézel ki mert beszólnak, megszólnak. Fura lesz hogy nem fognak körülötted kisgyerekek rohangálni hanem érett emberek
5/11 anonim válasza:
Én 5 évfolyamos gimnáziumba jártam. Első évben a többség még elég gyerekesen viselkedett. Ez az évek múlásával azért változott, a végére nagyon jó kis barátságok alakultak ki, és mindenki mindenkivel el volt már, még akkor is ha nem a legjobb barátok voltak. A suliban meg ugyanúgy voltak beképzelt leányzók/fiúk, mint normálisak is. Nálunk ez az arány azért egész jó volt, mert szakközépiskola is volt egyben, ott pedig fiúk voltak csak, emiatt elviselhetőbb volt a légkör, mintha tele lett volna kis pattogós/hisztis lányokkal. Ha egy kisebb gimibe mész, akkor nagyon könnyen lehet ismerősöket szerezni osztályon kívül is. A kollégiumi élet nagyban függ attól, hogy melyik kollégiumba vagy, de általánosságban igaz az, hogy ~8-ig vissza kell térni, sok helyen van kötelező tanuló szoba is. De mivel vannak felsőbb évesek is, ezért könnyebb ismerősöket szerezni, tippeket a tanárokról/elvárásaikról, stb.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 9. 10:55
7/11 anonim válasza:
nem te vagy egyedül meg nyugodhatsz :) már én is nagyon várom.....de szerintem minden 9edikes így van vele :)
8/11 anonim válasza:
a kollégium nagyon nagy buli, és nagyon jó barátságokat köthetsz, én bármikor visszamennék a középiskolás évekre, főleg 9.be..anyira jó volt, kiszakadni a megszokott környezetből és rengeted új embert megismerni, igaz barátokat találni, eljárni egymáshoz. este az koliba filmezni, megbeszélni minden hétvége után az élet nagy dolgait, mindenki pasiügyeit. jó lesz meglátod.
9/11 A kérdező kommentje:
Úúú már nagyon várom!!! :P
2013. aug. 10. 20:32
10/11 anonim válasza:
De vicces, a 3/9 -es azt írta ÉRETT EMBEREK :D Koliban az egyik haverom annyira 'érett' volt, hogy megolvasztott egy sportszeletet, sz*rrá gyúrta, és a wc szélére tette:D A koli jó buli, a suli nem nehéz:D legalábbis nálunk nem volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!