Milyen a gimis élet?

Figyelt kérdés

Érdekelne milyen a gimis élet, miket tanulnak milyen füzet kell, beilleszkedés milyen.. Minden vele kapcsolatban. Esetleg ha tudtok valamit a Debreceni Szent Joeról az is érdekel. Hatosztályosba megyek.

12/l

2016. ápr. 5. 14:54
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Meg hogy el ne sírjam magam ballagáskor mi a teendő.. Meg esetleg egy kis smink lehet? Általában nem sminkelek. Várom a válaszokat. Kérlek titeket!
2016. ápr. 5. 15:25
 2/27 anonim válasza:
hah hogy milyen a gimis élet?? Kib*szott szar!!!!!!!!!
2016. ápr. 5. 15:29
 3/27 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi a választ. Részleteznéd egy kicsit, hogy miért?
2016. ápr. 5. 15:40
 4/27 A kérdező kommentje:
Akár privátban is.
2016. ápr. 5. 15:41
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz. Nyilván ez a társaságtól is függ.

Sokat fogtok jegyzetelni, szóval nagy és sok füzet kell.

Arra számíts, hogy külön kis társaságok fognak kialakulni, tehát nem olyan erős a csapatszellem, mint általánosban.

Pl ha egy színdarabot kell majd összehoznotok, akkor lesz egy "réteg" az osztályból, akik átveszik az irányítást.

Valamint napi 7-8 óra minimum.

A debreceniről nem tudok semmit.

2016. ápr. 5. 16:21
 6/27 A kérdező kommentje:
Köszi, sokat segítettél! Jöhetnek még! :D nagyon köszönöm.
2016. ápr. 5. 18:23
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én gimnáziumba járok, és készülj fel, hogy nagyon sokat kell tanulnod, persze ez attól is függ, hogy veszel-e fel vmilyen emelt szintű tantárgyat. Én a természettudományokat tanulom emelten, és emiatt van, hogy heti három-négy-öt napon írunk dolgozatokat. Eléggé fárasztó dolog. Le kell mondanod a délutáni szabadidőről a sok tanulnivaló miatt. És valóban sokat kell jegyzetelni. Én ha tehetném, szakközépbe mennék, de ezt választottam, így végigjárom az utat. Utána vagy szakmára megyek, vagy egyetemre. Egyébként a 7-8 óra tényleg igaz. Nálunk úgy van, hogy heti két napon van nyolc óránk. Amikor tél van, akkor teljesen leszívja az ember energiaszintjét.
2016. ápr. 5. 21:27
 8/27 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor fáradt leszek :D heti háromszor este meg edzésem van. Ráadásul bejárós leszek.:DD mindegy . Én is ezt akartam, akkor menni fog!!:DDD és ti a táskátokban mit hordtok? Bocsi , ha furcsa de érdekel ;D
2016. ápr. 7. 15:58
 9/27 anonim ***** válasza:

Hát az szerintem jelentősen nem változott.

Könyvek, füzetek.

Valamint színesceruzákat már nem kötelező vinni nálunk.

Nekem jelenleg csak egy toll van a táskámban és ennyi.:)

2016. ápr. 7. 17:02
 10/27 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam. Mármint színes ceruza nem kell. Jöhetnek még! köszönöm szépen, Mostmár kezdenek gondolataim lenni a gimiről. Az ált. sulihoz hasonló, de komolyabb "dolog".. Ugye, jól mondom?
2016. ápr. 7. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!