Nem tudom mit csináljak. Ló vagy igazi gimis élet? Többi lent.
Teljesen tanácstalan vagyok. A kedvenc lovamat akit lassan egy éve folyamatosan én lovagolok eladják..nagy nehezen rászedtem a szüleimet, hogy vegyük meg (még nincs megvéve, de már beleegyeztek) és igazából most játszódott le előttem minden. Most kezdtem el a gimit, még csak az első héten vagyok túl, de máris eléggé fáradt vagyok..Későbbiekben bizonyára rengeteget kell majd tanulni és nem tudom hogy egyeztetném össze a kettőt. Ráadásul lassacskán majd jönnek a "nagy szerelmek" gimis kapcsolatok..meg ugye ott vannak a barátnőim is. Mindezekre nem is tudom, hogy lenne időm.
Szerintetek mit válasszak? A lovat aki rettenetesen a szívemhez nőtt vagy a barátnőket,barátokat és A barátot/pasit?
Meg ugye a gimi csak 4 év..és négy év után mit csinálok a lóval? Ha egyetemre/fősulira megyek? Egyszerűen eladom?!
Képtelen helyzetben vagyok..
Inkább éljen a Disney világában, minthogy ilyen tökéletesen írjon le pár mondatot, mint te... kedves utolsó. (Remélem érzed az iróniát.)
Egyébként meg nem értem honnan jött ez most neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!