Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » (Gimis) Kolisok! Milyen az...

(Gimis) Kolisok! Milyen az ottani élet?

Figyelt kérdés
Mindenre kíváncsi vagyok... körülmények, tanulási lehetőség, előnyök, hátrányok, mennyi hely van egy embernek, közösség, étkezés. Mit lehet, mit nem? Mit nem lehet vinni oda? És minden, ami még eszetekbe jut.
2009. okt. 23. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok koleszos,csak a osztálytársaim,tőlük hallottam sztorizásokat:))

Alapból a sulim kolesze elég gyatra,de tűrhető (gólyatáborban mi is ott aludtunk). Tanulni nem nagyon lehet mivel van másfél óra szilencium,a többi időben állandóan járkálnak. Ha azt veszem alapul hogy mi GT-ben hogy szétpakoltunk,akkor nem sok hely van:D Alkalmazkodni kell (pl.: zuhanyozás). Kajálni a koleszosok a suli menzáján szoktak.

15/L

2009. okt. 23. 21:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Eléggé kolifüggő..

Erre így nem lehet válaszolni.

Ami átlagban mindre jellemző, hogy nem fognak hagyni este kint cirkálni, hamar van kapuzárás.

2009. okt. 27. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!