Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért cikiznek emiatt?

Miért cikiznek emiatt?

Figyelt kérdés

16éves vagyok és lány. Kutyakiképző szeretnék lenni de sokan cikiznek emiatt (persze nem a kutyások) Hanem többi ismerősöm, suliba meg ilyenek. Mert engem nem az érdekel, hogy most mikor lesz a legközelebbi diszkó meg nem rózsaszín miniszoknyába járkálok mint o.társaim.

Az időm nagy részét a tanulás mellett a kutyám oktatásával nevelésével töltöm, vagy mások kutyáját tanítom. Olyan nagy baj ez? :(

/Jelenleg egy 9 hónapos rottweilerem van/

2010. márc. 20. 15:48
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
100%

De jó, hogy én ennek a videonak a felét sem bírtam felfogni, mert gyorsan váltottak:S

Szerintem azért cikiznek, mert hülyék:) Örülök, hogy vannak még értelmes kamaszok értelmes célokkal:) a plázajárást és topvásárolgatást nem igazán tartom annak. Ha nem érdekelnek ezek a dolgok, meg tudom érteni. Én is mindig kilógtam a sorból:)) Csak kitartás és ne vedd fel tőlük!

2010. márc. 20. 20:24
 42/48 anonim ***** válasza:
84%

En azt gondolom mert ezt leirtad egy picit buszke vagy magadra-es ezzel nincs baj.De ne nezd le a tarsaidat ,lehet,hogy ok csak kesobb ernek.Masreszt ha nem nezed le oket -neked es nekik is- konnyebb lesz egy egeszsegesebb kapcsolatot kiepiteni.Hidd el a korosztälyodban is sok ertek ;van lehet,hogy divatoznak de a lelkuk melyen ok i akarnanak hozzad hasonloan kicsit komolyabban venni az eletet.

Masreszt rosszul esik neked a cikizes.Tudom ha az ember valamit szeret es felvallal az sok idejet elveszi,de probalj kicsit lazabb lenni pl.:ne mindi a kutyakrol beszelni.Jobban elfogadnak igy es te sem leszel "szakbarbar"

Udv.:Egy ember aki nem ert a kutyakhoz :))

2010. márc. 20. 20:51
 43/48 A kérdező kommentje:
Jajj ne vitatkozzatok már :) A kutyák igen is jól érzik magukat és szeretik ezt csinálni.
2010. márc. 20. 21:08
 44/48 anonim ***** válasza:
26%
Na jó te tényleg szánalmas vagy, nem érdemes veled kommunikálni. xD Remélem egyszer megöli a kutyád valami másik kutya az utcán aki "normálisan" nem tűri meg maga mellett... És remélem te meg mosolyogva fogod mondani hogy ez a szelekció... -.-' Szerintem tedd közhírré amit feltatláltál, hátha az a sok hülye ember megtér... Tudod a viccet amikor bemondjáka rádióba hogy egy őrült szembe megy a forgalommal, erre pasas felkiált, hogy "Egy?" Az összes!" Na kb ilyen vagy... Na viszlát, várnak a kutyáim xD
2010. márc. 20. 21:18
 45/48 anonim ***** válasza:
71%
Azért itt van pár elborult írás. Ugye jól vagytok? Ha az én kutyámra mondtad volna a szelekciós témát letépném ott helyben a fejedet, és az a tenyésztős írás is te hol élsz? Amúgy nem értek egy a túl idomítással de ez van.
2010. márc. 20. 21:43
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
*egyet
2010. márc. 20. 21:48
 47/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2010. márc. 21. 11:04
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
pedig ez teljesen normális. nekem is egy rotim van, és egy tacskó keverékem, és ha nem nevelném/tanítanám egyiket sem, hát nem sok látogatónk lenne. én is inkább a kutyákhoz "vonzódom", mint a diszkóba... :S
2010. ápr. 10. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!