Miért cikiznek emiatt?
16éves vagyok és lány. Kutyakiképző szeretnék lenni de sokan cikiznek emiatt (persze nem a kutyások) Hanem többi ismerősöm, suliba meg ilyenek. Mert engem nem az érdekel, hogy most mikor lesz a legközelebbi diszkó meg nem rózsaszín miniszoknyába járkálok mint o.társaim.
Az időm nagy részét a tanulás mellett a kutyám oktatásával nevelésével töltöm, vagy mások kutyáját tanítom. Olyan nagy baj ez? :(
/Jelenleg egy 9 hónapos rottweilerem van/
De jó, hogy én ennek a videonak a felét sem bírtam felfogni, mert gyorsan váltottak:S
Szerintem azért cikiznek, mert hülyék:) Örülök, hogy vannak még értelmes kamaszok értelmes célokkal:) a plázajárást és topvásárolgatást nem igazán tartom annak. Ha nem érdekelnek ezek a dolgok, meg tudom érteni. Én is mindig kilógtam a sorból:)) Csak kitartás és ne vedd fel tőlük!
En azt gondolom mert ezt leirtad egy picit buszke vagy magadra-es ezzel nincs baj.De ne nezd le a tarsaidat ,lehet,hogy ok csak kesobb ernek.Masreszt ha nem nezed le oket -neked es nekik is- konnyebb lesz egy egeszsegesebb kapcsolatot kiepiteni.Hidd el a korosztälyodban is sok ertek ;van lehet,hogy divatoznak de a lelkuk melyen ok i akarnanak hozzad hasonloan kicsit komolyabban venni az eletet.
Masreszt rosszul esik neked a cikizes.Tudom ha az ember valamit szeret es felvallal az sok idejet elveszi,de probalj kicsit lazabb lenni pl.:ne mindi a kutyakrol beszelni.Jobban elfogadnak igy es te sem leszel "szakbarbar"
Udv.:Egy ember aki nem ert a kutyakhoz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!