Miért cikiznek emiatt?
16éves vagyok és lány. Kutyakiképző szeretnék lenni de sokan cikiznek emiatt (persze nem a kutyások) Hanem többi ismerősöm, suliba meg ilyenek. Mert engem nem az érdekel, hogy most mikor lesz a legközelebbi diszkó meg nem rózsaszín miniszoknyába járkálok mint o.társaim.
Az időm nagy részét a tanulás mellett a kutyám oktatásával nevelésével töltöm, vagy mások kutyáját tanítom. Olyan nagy baj ez? :(
/Jelenleg egy 9 hónapos rottweilerem van/
Büszke lehetsz magadra, hogy van egyáltalán jövőképed. A korodbeliek 95%-a el sem tudja képzelni, hogy mihez kezd majd magával.
Legyél kutyakiképző, mert hiány van belőlük. Nálunk már fél éve keresnek egy új intézményben megfelelően képzett szakembereket, de nem igen találnak.
Ez erős volt.Itt nem arról van,szó,hogy nincs kivel sörözni,meg vízipipázni,hanem arról,hogy Őt nem ezek a dolgok érdeklik,s emiatt nem fogadják el.Azért,mert okos,intelligens,és nem megy a tömeg után.Azért,mert neki legalább van egyénisége,és ez másoknak piszkálja a csőrét. Nem baj,majd meglátjuk,hosszú távon ki jár jobban.Mikor a Kérdezőnek az esze,tehetsége,és szorgalma által jól fizető,és biztos munkája lesz,addig azok,akik csak a bulinak és a piának éltek,és b@sztak az egészre,majd egy szalag mellett fognak megrohadni egyszerű droidként.Amit mellesleg meg is fognak érdemelni.
Akkor majd mások nézik le őket.
Utolsó (16:26)
Egy tipikusan irigy hozzászólást olvashattunk. Valószinűleg egy divatember.
Az ilyen és ehhez hasonló véleményeket hagyd figyelmen kívül kedves témaindító.
Foglalkozz avval, ami érdekel. :)
A dogdancing kutyakínzás.
Ráadásul a magyar kutyáknak plussz szenvedés,mivel ezek pásztor vagy vadászkutyák.
Nekem is van jópár "kutyás"barátom,akiktől kiráz a hideg,mert nincs egy mondatuk,amiben ne szerepelne a kutya szó.Ráadásul az "imádott"ebet hurcolásszák mindenféle versenyre(ami kinek is jó?),a legújabb tanítási módszerrel kínozzák(mert az én kutyám már azt is tudja...)Ja és ez nem az irigység meg a többiek,már gyermekkoromban felfordult a gyomrom,ha valaki azzal jött,hogy a kutyája pacsit tud adni(akkor az volt a menő)
Normális embernek kissé tágabbnak kellene lennie a látókörének,mondjuk 15 évesen ez még nem gáz,de 20 évesen,meg később már igen.
Szerintem a 16:26-os egy értelmes HSZ volt. Sokáig fogom idézni. ;)
16/F
Jaj de hülye tuskó vagy utolsó már bocs. :D Halvány gőzöd sincs a kutyákról! A pásztorkutyáknak miért is rossz? Szóval akinek nincs bírkája annak nem lehet pésztorkutyája? Minden kutyát kitaláltak valamire és ezt a legtöbb gazda nem tudja biztosítani akkor senkinek nem lehet kutyája. Én írtam hogy magyar kutyáim vannak és terelni is járok velük szóval erről ennyit!
Szerencsétlen elég vak lehet, nem láttál még modern módszerekkel kiképzett kutyát. Ha nem látod meg rajta hogy élvezi akkor menjél szemészhez.
És ki mondta hogy aki kutyás azt csak a kutyák érdeklik? Engem pl érdekel a tánc, a könyvek, a kriminilógia, a növények, filmek. Te meg egy megkeseredett, tájékozatlan valaki vagy! :) A kutya pacsit tud adni? Hajjaj tudod mi az kb, mint az ovi az egyetemhez képest! Nem tudod mire képesek a kutyák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!